2777
2789
عنوان

همسایه احمق من

496 بازدید | 21 پست

از ساعت ۹ صبح ضبطشو روشن کرده با آهنگای شرو ور نمیگه مردم احیابودن الان خوابن. خودش چندبار اومده بالا دم خونه که صدای بچه هاتون مارو اذیت میکنه یا وقتی من جارو میکنم میاد میگه دارین بنایی میکنین 😐خیلی صدا میاد حالا انقدر خودش کم شعوره که نمیگه الان شاید مردم خواب باشن تو ساختمون. تازه بچم رفت مدرسه میخواستم بخوابما

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو هم پاشو برو در خونه شون بگو روزهای شهادت حضرت علی و شب های قدره ، رعایت کن ، خودشون باشن میگن به عقاید ما احترام بذارین به خودشون که برسه تسمه پاره میکنن

هد ست هدفون بذاره تو گوشش دو روز نمیمیره

وقتی اون میاد میگه شماهم برید بگید بهش

باور کن من همیشه با همسایه هام مدارا میکنم خونه قبلیم پسرشون مریض بود خیلی سروصدا میکرد یا با خانمش دعوا میکرد من همیشه سعی میکردم درکشون کنم اما این خانم مثل یه بچه میمونه منم احتمال میدم بخواد لجبازی کنه 

تو هم پاشو برو در خونه شون بگو روزهای شهادت حضرت علی و شب های قدره ، رعایت کن ، خودشون باشن میگن به ...

دقیقااا. تازه همچین جوون هم نیستا دختره وانشجو داره

روزای دیگه خیلی سروصدا ندارید؟ که اونا خیلی ساکت باشن ولی اذیت شن !

سروصدای ما عمدی و خواسته نیست مثلا بچه هام بازی میکنن من مدام تذکر میدم که همسایمون اذیت میشه

باور کن من همیشه با همسایه هام مدارا میکنم خونه قبلیم پسرشون مریض بود خیلی سروصدا میکرد یا با خانمش ...

میخواد لجبازی کنه زنگ بزن مأمور بیاد، به احترام ایام

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید