2777
2789
عنوان

مدرسه نمونه دولتی نهم به دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 48055 بازدید | 48 پست
ببین عزیزم من خودم امسال ک دهمم نمونه دولتی میخونم ت اگه کتابای درسی رو بخونی تستای ۳۱ استان هم بخون ...

کتاب سی و یک استان سال قبل رو بگیرم؟

آخه استادمون گفت برا سال ۹۸ و۹۹ هم خوبه

کتاب سی و یک استان سال قبل رو بگیرم؟ آخه استادمون گفت برا سال ۹۸ و۹۹ هم خوبه

برا سال قبل بهتره خب سوالاتش بروز هس و ممکنه ازش بیاد اگه مال سالای قبلم گرفتی ک مشکلی نیس شابد یکم تغییر کرده باشه

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلمت درست گفته فقط سی و یک استان واسه نمونه کافیه... درستم البته باید خوب باشه شرط معدل داره اگر بی ...

من ۱۹ و ۶۴ هستم  الان 

ایشالا تلاش می‌کنم ۲۰ بشم 

همه نمره هام بیسته فقط زبانم که اونم معلمم باهام لج کرد وگرنه اونم بیست بودم

معلمام میگن حیفه تلاش کن نمونه بیاری  ولی آخه نمیشه دیگه برای نمونه باید تو مدارس خاص درس خوند ...

چرت تحويلت میدن 

من پسر یکی از اقواممون معدلش ۱۹ بود از من ضعیف تر بود 

با هم تست کار میکردیم من علوم رو یدونه جواب ندادم بقیش درست ریاضی رو حوصلم نکشید 

اون تستا رو زد قبول شد

اونجای دوستای خوبی پیدا کرد که بهش روش های جدید یاد میدن 

نهم که هست ولی شرط معدل مهمه که نهاییت بیست بشی بعدشم سهمیه مثل کنکور داره و قبولیش نسبتا سخته... مثلا من یادمه اون سال که نمونه آوردم و معدلم هم بیست بود ترازم با آخرین نفری که گرفته شده ۲۰ هزار تا فاصله داشت. در حالی که تیزهوشان هم قبول شدم. نمونه تجربیش قویه ولی بازم ممکنه چند نفر ببینی که همینطوری اومدن پیشت نشستن صرفا چون سهمیه ایثار گر داشتند.

how far we could go
من ۱۹ و ۶۴ هستم  الان  ایشالا تلاش می‌کنم ۲۰ بشم  همه نمره هام بیسته فقط زبانم که ا ...

فقط همون معدل نهاییت مهمه که معلم دخالت نمی‌تونه بکنه... اینا خیلی کمتر تاثیر دارن 

how far we could go
کتاب سی و یک استان سال قبل رو بگیرم؟ آخه استادمون گفت برا سال ۹۸ و۹۹ هم خوبه

اره سعی کم تا میتونی کار کنی هرچی بیشتر بهتر

موفق میشی

من نمونه با دوستام رفته بودیم هممون هم قبول نشدیم هیچ کدوم نخونده بودیم فقط من چون علوم تست کار کرده بودم خیلی رو رتبه تاثیر داشت ولی خب ریاضی رو اشتباه جواب داده بودم شانسم رو کم کرد

من دارم پزشکی میخونم

اگه شهر کوچیکی فقط مدارس خاص تیزهوشان و‌نمونه 

شاید غیر انتفاعی فشار بیاره دبیر خوب هم‌بیاره

ولی جو‌مدرسه بده 

بچه هاش پولدار های مامان بابا دکتر درسنخونن

قبولیاشون رو نگاه کن

اگه شهر بزرگی که این قدر مدرسه خاص هست همشون عالین 

ولی غیر انتفاعی هاشم‌خوبع وای نباید خصاصت کنی

😍وای مرسی عزیزم  نمیدونم چرا معلمام اینجوری میگن شاید بخاطر اینه که با این مدارس آشنا نیستن&n ...

من یکی از معلمام نمونه بوده ازش میپرسم بت میگم  تدریس خیلی خوبه معلم زیسته  حتما ازش میپرسم 

من دارم پزشکی میخونم اگه شهر کوچیکی فقط مدارس خاص تیزهوشان و‌نمونه  شاید غیر انتفاعی فشار بیا ...

خودتون چه مدرسه ای درس خوندین؟😍  خوش بحالتون کاش منم پزشکی بیارم تنها آرزوم اینه 

منبع هاتون تو دبیرستان چی بوده؟

😍وای مرسی عزیزم  نمیدونم چرا معلمام اینجوری میگن شاید بخاطر اینه که با این مدارس آشنا نیستن&n ...

همه معلما همینن منم نهم بودم از معلمامون میپرسیدم میگفتن نه نرو فقط پولت حروم میشه ولی در صورتی که اینجوری نبود اصلا! 

توی کلاس 10 نفریم، شهریه هم نفری ۱۱ میلیونه

همه معلما همینن منم نهم بودم از معلمامون میپرسیدم میگفتن نه نرو فقط پولت حروم میشه ولی در صورتی که ا ...

چه شهری هستی؟

اگه ۱۱ ملیون باشه خیلی خوبه من فک کردم ۲۰ ملیون اینجاهاست