2777
2789
عنوان

مدرسه نمونه دولتی نهم به دهم

48010 بازدید | 48 پست

من از همه معلمام پرسیدم درباره نمونه دولتی میخوام برم تجربی 

یکی از معلما گفت فقط تستای ۳۱ استان رو حفظ کن برو امتحان بده قبول میشی😑

من خودم هدفم غیر انتفاعیه ولی بعضیا میگن جوابرسوالارو تو این مدارس به بچه ها میدن من اینو قبول ندارم میشه یکم راهنماییم کنید؟  

غیرانتفتاعی خیلی بهتره نمونه شهر ما به درد نمیخوره

معدلت چنده برا نمونه؟ 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
غیرانتفتاعی خیلی بهتره نمونه شهر ما به درد نمیخوره معدلت چنده برا نمونه؟ 

معدلم ۱۹و۶۴

غیر انتفاعی هم باید جای خوب باشه اگه جای معتبر نباشه انگار پولتو ریختی دور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدلم ۱۹و۶۴ غیر انتفاعی هم باید جای خوب باشه اگه جای معتبر نباشه انگار پولتو ریختی دور

ما یکی از دبیرا گف اگه فقط معدلتون ۲۰ برین نمونه تجربی انم ریسکه حالا تو ایشالا قبول بشی 

اره انم شهریش خیلی بالاس

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

نگاه کن عزیزم تو اصلا به حرفاشون توجه نکن خب من خودم هم 31 استان رو زدم هم تستای دیگهرو ولی شاید 10 از بین اونا اومده بود بیشتریاش فقططط مفهموی هستش 

و در خصوص مدارس غیرانتفاعی اینو بهت بگم که من مدرسه  نمونه قبول شدم ولی حالا به خاطر یه سری مشکلات نرفتم و الانم مدرسع غیر انتفاعی درس میخونم و اصلا همچین چیزی نیست که میگن باور کن انقدر سخت گیری میکنن ادم دیگه میبره وسطاش ببین فرض کن معلم یک صفحه حتی درس بده هفته بعدش همون یک صفحه رو میپرسه در این حد دیگه تا تهش خودت بگیر اصلا هم بهت کمک نمیکنن فقط سخت گیری میکنن و سطح بچه ها هم بیشتریا میره بالا با این سخت گیری هاشون

اگه میتونی برو غیر انتفاعی 

نمونه قبول شدنش مشکله

بستگی به معدلتم هست 

من پارسال رفتم امتحان دادم معدلم ۱۹/۷۵بود ولی قبول نشدم چون تستای راضی رو کلا تمرین کرده بودم فقط علوم 

برو سایت گاما تست کار کن خیلی خوبه تستش مال همه درسا هم داره

ولی بنظرم غیر انتفاعی خیلی خیلی بهتره 

ما یکی از دبیرا گف اگه فقط معدلتون ۲۰ برین نمونه تجربی انم ریسکه حالا تو ایشالا قبول بشی  ا ...

خب ۵۰ درصد شرط معدله 

منم همه درسامو بیسته فقط زبانم ۱۶ که اونم معلمم باهام لج کرد وگرنه بیشتر میشدم 

غیر انتفاعی رو فقط معلمام میگن خوب نیست 

نگاه کن عزیزم تو اصلا به حرفاشون توجه نکن خب من خودم هم 31 استان رو زدم هم تستای دیگهرو ولی شاید 10 ...

😍وای مرسی عزیزم 

نمیدونم چرا معلمام اینجوری میگن شاید بخاطر اینه که با این مدارس آشنا نیستن 

به همشون سپردم مدرسه غیر انتفاعی خوب بهم معرفی کنن آخه اگه خوب نباشه انگار پولتو ریختی دور

میشه بگی شهریه تون چقدره و تو هر کلاس چند نفرین؟ممنونم🌹

اگه میتونی برو غیر انتفاعی  نمونه قبول شدنش مشکله بستگی به معدلتم هست  من پارسال رفتم ا ...

فقط از کتابای نهم سوال میاد برا ازمون نمونه دولتی یا سالای پیش هم هست؟

کاربر جدید نیستم این سومین باره دارم دوباره ثبت نام میکنم😬
اگه میتونی برو غیر انتفاعی  نمونه قبول شدنش مشکله بستگی به معدلتم هست  من پارسال رفتم ا ...

معلمام میگن حیفه تلاش کن نمونه بیاری 

ولی آخه نمیشه دیگه برای نمونه باید تو مدارس خاص درس خونده باشی و تست کار کرده باشی که هیچکدوم رو من انجام ندادم

ببین عزیزم من خودم امسال ک دهمم نمونه دولتی میخونم ت اگه کتابای درسی رو بخونی تستای ۳۱ استان هم بخونی قبولی

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸
فقط از کتابای نهم سوال میاد برا ازمون نمونه دولتی یا سالای پیش هم هست؟

مال ما فقط نهم بود مال شمام فکنم همون نهم باشه 

توی گاما تستش بود اکثرا ولی مال ۳۱ استان رو هم بخون شانست رو بیشتر میکنه