2777
2789
تلگرامتو بده

تل الان نمیتونم ان شم اگه ایتا داری ای دی بدم

چیز زیاد پیچیده ای نیس

من خودم تمام این راه ها رو رفتم به خیلیا هم اینجا گفتم البته مشکلت نمیدونم در چه حد

همینجام خصوصی میتونم بگم

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۰۰ آره یه چیز داد گفت بزار تو شیشه گلاب صورتتو بشور ی چیز دیگ هم داد گفت دور اتاقت بریز

باطل السحر باید کل بدنت به اون اب برسه

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
قوي بود فقط يجور داره من باطل سحر خواستم فقط همه چيو ساكت كرد نحسيارو از بين برد ولي حسش برنگشت به ...

قفل میزدی😂😂😂

کارش خوب نبود دوجور حرف زد 

یه ادم خوب پیدا کن برو پیشش

توصیه میکنم حتما پیش اقا بری

نمیشناسم کسی رو 

کجایی هستی؟؟؟

صلوات زیاد بفرس،دعا زیاد بخون

ایتا یه سیدی هست ختمای خیلی خوبی میده

حتما ایتا نصب کن لینک کانالش رو بدم مشکلت رو بگو بهت ختم بده رایگانم انحام میده

ميترسم  وقتي دعا بسوزه يه ذره اندازه ناخن ازش سفيد باقي مونده باشه و نسوخته باشه اثر نميكنه يا ...

چرا ترس؟؟؟

والا نمیدونم واسه من که فوری خاکستر میشد

دعا رو خالی میسوزوندی؟؟؟

فلفلی خیلی خوبه