2777
2789
عنوان

رفتارای بابام🥺

939 بازدید | 31 پست

همه میگن بابام وقتی من ب دنیا اومدم خیلی دوستم داشته یادم ک نمیاد اما یادمه وقتی ۷ ۸ سالم ک بود و ابجی وسطیم ب دنیا اومده بود کم کم منو یادشون رفت ولی باز خوب بود تا بزرگ تر ک شدم ابجی کوچیکم ک ب دنیا اومد دیگ واقعا منو یادش رفت از همون موقع ها رفتارای بدش شروع شد من تو دوران بلوغ بودمو حساس بودم ولی همیشه لج میکرد و اشکمو در میاورد حرفایی میزد ک اذیتم میکرد حتی ی وقتایی ابجی کوچیکم اگه توهینی بهم میکرد طرف اونو میگرفت و پشت منو همیشه خالی میکرد تا دو سال پیش همینجوری رفتاراش خیلی شدید بد بود باهام اما چند ماهی بهتر شد یعنی مثلا باهام حرف میزد و میگفت میخندید اما باز یه چند وقتیه بد شده رفتارش باهام مثلا وقتی حرف میزنم باهاش نگاهم نمیکنه یا باید دو سه بار صداش کنم و حرفمو تکرار کنم ک ی تک کلمه جوابمو بده یا مثلا اگه بهش بگم توهین نکن بهم بدتر لج میکنه و بهم میگه مگه تو کی هستی ک بخام درست باهات حرف بزنم 

یا خیلی چیزای دیگه مثلا من اجازه بیرون رفتن ندارم یعنی تنها نمیتونم جایی برم ولی اگ با مامانم باشم مشکلی نداره البته با خواهر وسطیمم نمیزاره اما اگه ابجی کوچیکم باشه میزاره 

اما امروز با اجازه ی خودش تنها رفتم واسه ثبت نام کنکور و ترمیم معدل ساعت ۱۲ ظهر رفتم و خب کارم طول کشید تا ۵ از وقتی اومدم حتی نگاهم نکرده و جواب سلامم و نداد یا دو س بار دعوام کرد سر چیزای الکی و واسه مراسم احیا که با مامان و ابجیام ک رفتیم وقتی برگشتیم سلام دادم جواب نداد اما دو تا ابجیامو بوس کرد🙃 یه لحظه خیلی دلم گرفت راستش

ببخشید خیلی زیاد شد دلم خیلی گرفته بود

سوالم اینه که بابای ادم میتونه بچشو دوس نداشته باشه و از بچه ی خودش بدش بیاد؟ باید چی کنم من که دوستم داشته باشه؟

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

مامانت چیزی بهش نمیگه؟  

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو برو سمتش، باهاش حرف بزن،ببوسش،محکم بغلش کن. نذار مثل من حسرت بشه و بسوزی💔

خجالت میکشم بخدا من خیلی احساساتیم با اخمش گریم میگیره همیشه باهاش حرف میزنم زیاد جوابمو نمیده

وقتی میاد از سرکار همیشه فیلم و اینجور چیزا ک میدونم دوس داره دانلود میکنم که نگاه کنیم 

اما بغلش نکردم حتی تو عیدم منو بوس نکرد اما همرو بوس کرد

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
مامانت چیزی بهش نمیگه؟  

مامانم طفلی خیلی بهش گفته

دلمون ریش کردی دختر‌‌‌‌.....

شاید چیزی دربارت از کسی اقوامی فامیلی شنیده باشه...

میدونی که فضول همه جا هست

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
بمیرم برات💔👩‍🦯

خدانکنه دور از جونتون

مطمئنی بچه ی خودشونی؟؟؟ببخشیدا اخه یه پدر تااین حدمیتونه فرق بذاره بین بچه هاش؟!!!!!!!!!!!

بله واقعا بچشونم😂

اما خب میگم شاید من کار بدی میکنم که ازم ناراحت میشه اما نمیدونم چیه

من جات باشم باهاش درد دل میکنم . میگم چرا منو دوس نداری؟ چرا فرق میذاری؟ من دلم داره میشکنه از کارات ...

خیلی گفتم اما همیشه ی جوری پیش میره ک ب دعوا ختم میشه و رفتاراش خیلی بدتر میشه و همیشه ام میگه من فرق نمیزارم

خجالت میکشم بخدا من خیلی احساساتیم با اخمش گریم میگیره همیشه باهاش حرف میزنم زیاد جوابمو نمیده وقتی ...

ببین عزیزم ،

گاهی واسه آدما بیان احساسشون سخته.

من  و بابام هم با هم معمولی بودیم ،

تا اینکه ازدواج کردم و جفتمون فهمیدیم چقدررررر همدیگه رو دوست داریم.

افسوس که روزگار زود از هم جدامون کرد.

تو یه سن و مقطعی پیش میاد این چیزا،

ولی یه روز رفاقتی ,پدر دختری،مودبانه بشین حرف بزن باهاش.

بگو که دوسش داری و از فرق گذاشتن آزرده میشی و... 

شاید پدرت چون تو بچه ی بزرگی اصلا به ذهنش هم نرسه که تو دلخوری.

💔🖤
دلمون ریش کردی دختر‌‌‌‌..... شاید چیزی دربارت از کسی اقوامی فامیلی شنیده باشه... میدونی که فضول هم ...

شنیده باشه میگه بهم حتی با دعوا اخه تو این مدت واقعا هیچ کار بدی نکردم بخدا