2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من چند روزه عضو شدم نمیدونستم نباید بپرسم خو!  چخبره مگهــــ؟

سوال هایی که احتمال بحث و توهین باشه ممنوعه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

خث تو روحش په همو نگاه کنیم اینجا سوال داریم هوووووف 

مادرشوهر خانواده شوهر خودرشوهر خیانتش 

دیگه بگم برات درس امتحان کنکور 

حس ششمی عکس جهیزیه عکس چشم و دماغ و دست 

عکس طلا 

از اینا بزن مشکلی نداره😐

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اینجا تایپک دوست پ س ر هم ممنوعه  و خیلی چیز های دیگه

😏😏😏ممنوعه این رو خواندم تو قوانین اما تا دلت بخواد در این موضوع مطلب می بینی اصلا تاپیک ها یکی درمیون این موضوع شون هست

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
خث تو روحش په همو نگاه کنیم اینجا سوال داریم هوووووف 

جان دلم سوال مذهبی داری باید از متخصصش بپرسی.اینجا نپرس. یا یه عده مسخرت میکنن یا توهین یا نمیتونن درس جواب بدن.همین چند لحظه قبلم تاپیک مذهبی بود ترکید هیچکس نه حرف حساب میزد نه تحمل شنیدن حرفیو داشت اصن داغان بود

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت