2777
2789
مادرشوهر خانواده شوهر خودرشوهر خیانتش  دیگه بگم برات درس امتحان کنکور  حس ششمی عکس جهیزی ...

ای خدا دمت گرم  کلا خانواده شوهر که ندارم.  جهیزیه بدون شوخرم ندارم درس فقط مگه

جان دلم سوال مذهبی داری باید از متخصصش بپرسی.اینجا نپرس. یا یه عده مسخرت میکنن یا توهین یا نمیتونن د ...

خودم بود گل اون تایپک من کلا شکر بخورم تایپک بزنم دیه ادم میخورن ملت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا تایپک دوست پ س ر هم ممنوعه  و خیلی چیز های دیگه

همین اول شب یه خانم درباره حجاب تاپیک زد خیلی بحش قشنگ بود کسی به کسی هم توهین نکرد اما تعطیل شد 

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
خودم بود گل اون تایپک من کلا شکر بخورم تایپک بزنم دیه ادم میخورن ملت

اع تو بودی.من اصن سرم درد گرفت.نه اصلا نباید بحث مذهبی کرد چه بسا حتی حجاب یا چیزایی دیگه هنوز یاد نگرفتن اروم باشن بدون تعصب حرف منطقی بزنن.سخته کلا چون طرف هی میخواد قانعت کنه نه اینکه درک کنه.

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اع تو بودی.من اصن سرم درد گرفت.نه اصلا نباید بحث مذهبی کرد چه بسا حتی حجاب یا چیزایی دیگه هنوز یاد ن ...

واقعا سرم افتضاح درد افتاد هنگ بودم مغزم بدتر سوخت یه لحظه حس کردم جنایت کردم چخبره والا بخدا 

عزیزم وقتی اینو گفتی یه سر ب تاپیک قبلت زدم

اولا نه فقط اسلام ...توی هیچ دینی چند شوهری وجود نداره! 

دوم اینکه توی دین اسلام تا زن اول رضایت کامل نداشته باشه مرد نمیتونه زن دوم بگیره ...

حالا اینکه این چ فلسفه ای پشتشه هزارتا دلیل داره....

ممکنه اون زن نتونه بچه دار بشه و خودش رضایت بده شوهرش زن بگیره...

یا بخاطر بیماری چیزی از پس کارا و.... بر نیاد 

منم قبلا زیاد در مورد این چیزا بحث میکردم ...یه شب سعی داشتم یه آدم مذهبی رو بکوبونم و بهش بگم ک حرفات غلطه...

همینجوری ک هی تو گوگل سرچ میکردم مدام یچیزایی میومد و باعث میشد من بیشتر کنجکاو بشم راجب اسلام و قرآن...

یه مدت ک گذشت...فهمیدم من چ اشتباهاتی کردم !!! 

فهمیدم قرآن و اسلام  هیچگونه ضرری برای آدما نداره

و هرچیزی ک‌ب انسان امر شده هیچ ضرری بهش نمیزنه!!! 

واقعا سرم افتضاح درد افتاد هنگ بودم مغزم بدتر سوخت یه لحظه حس کردم جنایت کردم چخبره والا بخدا 

خب دیگه نکن. من اکثرا ساکتم.امشب اینقد حرف بی منطق زور دیدم که نتونستم جلو این زبون بی صاحابو بگیرم 😂😂

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عزیزم وقتی اینو گفتی یه سر ب تاپیک قبلت زدم اولا نه فقط اسلام ...توی هیچ دینی چند شوهری وجود نداره! ...

ببین عزیزم من چیزی زیر سوال نبردم میگم چرا برا زن با وجود همه این شرایطی که گفتی نیست و برا مرد هست؟؟ فرقش چیه مثلا زنی که شوهرش فلجه و... نمیتونه باز شوهر کنه ولی مرد میتونه زن بگیره مگه نیازا فرق داره؟؟  تو اینو جواب بده هرچی تو بگی فقط انصافا نگو برا اینکه بفهمن بچه مال کیه سرم میزنم تو دیوار خخخ 

ببین عزیزم من چیزی زیر سوال نبردم میگم چرا برا زن با وجود همه این شرایطی که گفتی نیست و برا مرد هست؟ ...

نه گلم من قصد ندارم همچین حرفی بزنم ...

و اینکه توی قرآن ک حرف خداست 😊

چیزای خیییییلی زیادی اومده کدشاید ما از درکش عاجز باشیم برای مثال ... مثلا غیبت!!! 

خب ما با خودمون میگیم هدف خداوند از اینکه غیبت رو گفته ممنوعه چی بوده ؟؟؟ حالا ما پشت طرف یه حرفی می‌زنیم ...چرا باید انقد بهش تاکید بشه؟ شاید حدسمون این باشه ک خداوند میخواسته انسانیت رو ب ما بیاموزه 

و حالا اینکه یه زن چرا نمیتونه چنتا شوهر داشته باشه ..منکه حدسم حیا هستش!... 

خداوند زن رو خیییییلی با حیا آفریده ... 

و فکر نمیکنم همچین چیزی انقد توی وجود مرد باشه ! این حدس منه...

حالا طبق اون مثالایی ک واست زدم... بنظرم شاید هدف این بوده که یه مرد می‌تونه همسرش ک مشکلی داشته رو حفظ کنه و زن دیگری بگیره 

و اگه بعضیا بخوان از این قضیه سو استفاده کنن...این دیگه بحثش فرق می‌کنه 

و یه مورد دیگه اینکه رحم یه زن طوریه که اگه مثلا زن. با دو تا مرد توی مدت کوتاهی رابطه داشته باشه دچار یه بهم ریختگی هورمونی شدید میشه و باعث میشه خیلی اذییت بشه...اینو میتونی با یه تحقیق ساده متوجه بشی 

ولی برای مرد اینجوری نیست