2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 157 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم ایرادو به خودمون برگشت دادی  چرا بعضی خانما  همیشه همجنساشونو مقصر میدونن چرا

چون مقصر اصلی زن هست

جرا برا من خواستگار میاد متاهله از خونه میندازن بیرون چون من وجدان دارم اون زن رو درک میکنم چرا اونایی که زن دوم میشن و خوش خوشونشونه زندگی یک زن و چندتا بچه رو خراب کردن به اون زن فکر نمیکنن چون وجدان ندارن

اره منم یمدت اینجوری بودم بعددیدم دارم ازخدادورمیشم بیخیالش شدم چون واقعانمیتونستم دلیلشوپیداکنم.بعض ...

بابا به همون خدا وقتی مردی زن مجدد میگیره کثیف ترین و بزرگترین خیانته مگه زنی هم هست هوو بخدا به همون خدا که مدافعش شدن امشب نیست.  

واقعا دیگه زده شدم اعتقاد ندارم به هیچکدوم از حرفاشون هرچی بیشتر تو عمق میریم بیشتر دور میشم درسته

مجازه زن بگیره و صیغه کنه و ثوابه . لطفا شمارش رو اینجا بذارین😂

این مجاز بودن رو برای من بیار با دلیل و سند حتما

یه چی شنیدی فک میکنی همون

گفتم ک هیچ مردی نمیتونه زن دومی بگیره بدون اجازه ی زن اولش

قانونی و شرعی درست نیست

زندگی یعنی خنده هایت...
کجا اسلام و دین گفتن شوهرمو با یکی دیگه شریک شم؟ خود شما هم فقط حرف میزنین و اصن یه لحظه مهلت نمیدی ...

ازدواج مجدد مرد یعنی شریک شدنش با یه زن دیگه.  بابا لامصب منیکه مجردم از فکرش مو به تنم سیخ میشه وای به حال متاهلا