2777
2789
عنوان

جاریمم و شوهرش امشب کلی قربون صدقه هم رفتن تو جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیدونم چرا شانس ندارم میخاستم گریه کنم اینقد بغض گلومو گرفته بود

شوهرمنم مثل شوهرتوگاوه هرچقدرخودم لوس کردم عشوه اومدفایده نداشت حالابرادرشوهرم هرجاباشه قربون صدقه میره کنارش میشینه غذابراش میریزه اووووف

حرف بقیه برام مهم نیست😊
ولش کن شوهر منم همینه محبت کلامی ک هیچ سالی یبار رابطه هم نداره خیرسرش  الان زنای متاهل ک خیان ...

اره دوست منم میگفت توی چهار سال ازدواج دو سه بار رابطه داشتن الان داره طلاق میگیره حالا کاری ندارم چه مرگشه ولی خب خودت رو شناختی چرا زن گرفتی و این بیچاره رو بدبخت کردی

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چرا شانس ندارم 

من به شانس اعتقاد ندارم...به سواد رابطه اعتقاد دارم.نمیگم مشکل از شماست ولی اگه روز اولین همچین حرکتی میکرد و معذرت میخوام دهنشو سرویس میکردی الانم باز این رفتارشو ادامه نمیداد.چندساله ازدواج کردین؟بچه دارین؟

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

مادر شوهزم میگف نیگا شوهرم مثلا چقد سرسنگینه یکم حیا داشته باشین برادر شوهزم تا ۳۲ سالشه از شوهرم ب ...

چقد از این مادرشوهرا بدم میاد مادر شوهرمنم وقتی تو جم پیش هم یکم صمیمی میشیینیم سری تذکر میده آخه به تو چ

من به شانس اعتقاد ندارم...به سواد رابطه اعتقاد دارم.نمیگم مشکل از شماست ولی اگه روز اولین همچین حرکت ...

اصلا بدبختی من اینه هیچ وق نتونستم باهاش جدی باشم عمش با شوخی و خنده حرفامو بهش میگفتم .۳ ساله اره ی دختر دارم