2777
2789
عنوان

شما باشید این شرایط رو قبول میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 25 پست
700 ملیون ماهی؟ میتونم بپرسم چه شغلی واقعا😕

خب اونجا به دلار حقوق میدن

و تو کشور ما که انقدر پولمون در مقابل دلار بی ارزشه ، زیاد میشه

یکی از تخصص های پزشکی هست که تو ایران هنوز به اون شکل شناخته شده نیست و کشورهایی هستن که خیلی نیاز دارن مثل هند و آفریقای جنوبی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این درآمد با پول ایران زیاده 

با مخارج خونه و هزینه های زندگی اونجا که به دلاره ببین از این پول چیزی میمونه. 

اگه میمونه بگین شما رو هم ببرن و اگرنه این همه دوری خوب نیست.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
اگه بتونی تحمل کنی و شوهرت آدم درستی باشه قبول کنی آینده خودت و بچه هاتو ساختی

بله شوهرم خیلی متعهد هست خدا روشکر و کاملا بهش اعتماد دارم از اون نظر خیالم راحته

از نظر تنها مسئولیت زندگی و بچه ها رو به دوش کشیدن گفتم

ون الانم جایی که زندگی میکنم غریبم و هیچ کمکی ندارم الان همسرم خیلی کمکم هست 

به هر حال بچه هام کوچیکن درس و کلاس و مدرسه و خرید و همه چی با خودم تنها باشه بهم استرس میده

عزیزم این درآمد با پول ایران زیاده  با مخارج خونه و هزینه های زندگی اونجا که به دلاره ببین از ...

بله درآمدش کاملا میمونه هزینه هاش تا دو سال با همون محل کارش هست در ضمن یه کشور ارزون هست

اروپا و امریکا نیست که

ولی بعد از دوسال که خانواده رو ببره هزینه خانواده و خونه و ماشین و اینا رو خودش باید بده

تا دو سال به هیچ عنوان نمیتوتیم بریم ما

وگرنه که با سر میرفتم

میدونی حس میکنی راحته ولی خیلی سخته شوهر منم وارش دور از شهره با اینک هر ۱۰ روز میاد و یه هفته میمونه من موقع رفتنش زار میزززززنم ..ببین بستگی ب خودت داره میتونی تحمل کمی قبول کن

میدونی حس میکنی راحته ولی خیلی سخته شوهر منم وارش دور از شهره با اینک هر ۱۰ روز میاد و یه هفته میمون ...

تحمل که نمیتونم خیلی وابسته ام بهش و تنهایی از پس کارهای خونه و بچه ها بر نمیام

منتها موقعیت خوبی هست و از بین تعداد زیادی داوطلب قبول شده

خانواده ام میگن پول که باشه پرستار و خدمتکار میگیری 

معلم خصوصی و سرویس خصوصی میگیری برای بچه ها 

بهت فشار نمیاد

بعد از ۶ ماه میتونه هر سه هفته یه بار بیاد سر بزنه نه اینکه تا دوسال اصلا نبینمش

تحمل که نمیتونم خیلی وابسته ام بهش و تنهایی از پس کارهای خونه و بچه ها بر نمیام منتها موقعیت خوبی ه ...

عزیزم باز بستگی بخودت داره ...و شرایط زندگیت من ک اگه برگردم ب قبل نمیزارم از شوهرم جدا باشم ...ولی مال تو لاقل دو سال ولی مال من همیشگیه

بستگی به خیلی چیزا داره ،چه کشوری باشه مثلا ،،،بین هند و آفریقای جنوبی خیلی خیلی فاصله هست از نظر تمیزی ‌ و سبک زندگی ،آفریقای جنوبی خیلی عالیه و هند خیلی افتضاحه،،بستگی به مسافت هم داره برای بعد ۶ ماه