الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ظاهرم خوبه ،اندامم خوبه ، همسرم خوبه ، تحصیلاتم بالاست ،کلا همه چیز رواله ،فقط حالم از همه چیز بهم میخوره ، احساس میکنم زندگی قشنگ نیست ...سخته .نمیدونم اصلا چمه
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
مربوط به گذشته میشه انقد که میگفتن اینکارو نکنید زشته اینحوری صحبت نکن بد،چن تا بزرگتر که حرف میزنن بچه حق نداره دخالت کن فقط باید گوش کن، الان که میخام یه چیزی بگم چن مرتبه جمله رو بالا پایین و مرور میکنم بعد میگم البته پیش غریبه ها، یه خانواده رو میشناسم الویت بچه هاش بودن بچه هاش تحصیلات درست حسابی ندارن ولی با یه اعتماد بنفسی حرف میزنن و نظر میدن که نگو، من دارم راه خانوادموبرا بچه هام پیش میگیرم
سلام 🙋♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
مال من خییلی بده باورت میشه انقد اعتماد به نفس ندارم ک با ماسک همجا میرم 🥲
عزیزدلم اینا چیزی نیست که برطرف نشه و اینکه اگه اعتماد به نفس نداشته باشی و خودتو دوس نداشته باشی اطرافیانت هم همین انرژی رو از ت میگیرن و باعث ناراحتی خودت میشی
اره واقعا من خیلی پر حرفم.. با صدای رسا حرف میزنم ولی تو ی جمع صدام بیرون نمیاد استرس میگیرم ...
منم همین بودم خییییلی بد ،فک کن ب خاطر شغلم مجبور بودم تو جمعای زیاد حرف بزنم،ولی انقد خودمو عمدا تو جمعا قرار دادم و هی حرف زدم ک ترسم ب مرور ریخت
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
مربوط به گذشته میشه انقد که میگفتن اینکارو نکنید زشته اینحوری صحبت نکن بد،چن تا بزرگتر که حرف میزنن ...
ای لعنت ب گذشته
ب تربیت نادرست 😔😔😔
با هزاران مشاوره و روانشناس هم درست نمیشه .
منم داغونم خواهر
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️