2777
2789

دخترم سه سالش ده روز قبل عید مریض شد.اموکسی کلاو داد و دکسترو،خوب نشد بعد شربت آویشن خورد بعد دکتر دیگه سفکسیم و برم هگزن داد دو هفته بازم الان انگار نه انگار تازه بردم دکتر گفت عفونت ویروسی.خیلی سرفه میکنه و آبریزش شدید ،الانم سیتریزین داد و گایافنزین،بدتر شده چکارس کنم؟

شبا راحت میخوابه؟؟یعنی تو خواب شدید سرفه نمیکنه؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدتر شبا

منم دخترم همسن دختر شماس دقیقا یکماه حتی خواب شب هم نداشت ...بهش آب سیب و هویج میدی؟؟؟حتما باید بخوره فقط تقویت کن عزیزم آب گرم هم حین سرفه بهش بده ...

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
شربت پلارژین بده بهش به دونه چهارتخم بده جوشونده عناب بده  عناب رو به سوزن بزن بگیر جلوی بینیش ...

البته عناب رو به سوزن بزن بگیر روگاز آتیش میگیره دودشو بذاز بره توبینی بچه ابریزشش قطع میشه