2777
2789

دوستان امشب اگ رفتید احیا تروخدا برای شفای همه بیمارا همچنین مامان عزیز من دعاکنید

خیرببینید الهی

الهی خیر و برکتش برگرده ب زندگیتون

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله

دوستان توی این تاپیک برای ذکر یاعلی شرکت کنید 

خیلی مجربه ایشالا حاجت بگیریم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10800730/بچه-ها-اون-سری-ختم-صلوات-که-گذاشتم?postId=284530638

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شما رو دعوت میکنم به تایپک اخرم پشیمون نمیشی ها:) 🌱

کسانی که ناراحت هستن یا نمیخوان بیان پس با احترام ریپ نزنن

استارتر عزیز ببخشید اگه راضی نیستی بگو کامنتمو پاک کنم گلم:) 

اگه امکانش هست امشب به یاد منم باشید و برام دعا کنید:)♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفاً برای شفای پدر و مادرم دعا کنید

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10800924/تو-این-شبها-دعا-کنین- بیاین😔😔😔با-شوهرم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

عزیزم لطفا تو تاپیک ختم ذکر یا علی من شرکت کنید انشالله که حاجت روا بشید به برکت این شب عزیز و این ختم فوق العاده مجرب

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10800730/بچه-ها-اون-سری-ختم-صلوات-که-گذاشتم

شاید یسریامون بچه های ناخواسته خدائیم :(

سوره قدر به نیتش 

منم دعا کنین

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ان شاءلله حاجت روا شید برای مادرتون صلوات فرستادم و حمد شفا خوندم ان شاءلله سلامتی شون رو به دست میاورن 

شما هم برای من دعا کنید خیلی خیلی محتاج دعا هستم ممنونم💚 

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚