2777
2789
عنوان

سامانه یکپارچه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 8904 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کارخونه رو گفتم چند دقیقه پیش اعلام شد

پس لازمه یباردگه نگاهی بندازی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم کارخونه رو گفتم چند دقیقه پیش اعلام شد

قیمت نهایی کارخانه خودروهای داخلی بعد از اعمال ۱۵ درصد مالیات و هزینه بیمه شخص ثالث : 

کوئیک : ۱۹۵ میلیون

۲۰۶ تیپ ۲ : ۲۱۸ میلیون

پارس سال : ۲۴۰ میلیون

ساینا اس : ۲۴۴ میلیون

پارس تیوفایو : ۲۵۰ میلیون

کوئیک اس : ۲۶۳ میلیون

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ : ۲۶۳ میلیون

رانا پلاس : ۳۱۰ میلیون

۲۰۷ سقف فلز فول : ۳۱۱ میلیون

کوئیک اتومات : ۳۲۲ میلیون

سورن : ۳۲۳ میلیون

دنا پلاس : ۳۲۹ میلیون

رانا پلاس سقف شیشه ای : ۳۳۲ میلیون

۲۰۷ سقف شیشه ای : ۳۳۷ میلیون

سورن گازسوز : ۳۶۷ میلیون

تارا دنده ای : ۳۸۰ میلیون

پژو ۲۰۷ اتومات : ۴۰۶ میلیون

شاهین : ۴۱۸ میلیون

دنا توربو دنده ای : ۴۵۵ میلیون

تارا اتومات : ۴۸۴ میلیون

دناپلاس توربو اتومات : ۵۳۰ میلیون

هایما اس ۵ : ۸۱۶ میلیون

هایما اس ۷ : ۸۵۹ میلیون

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟
من پارس ساده نوشتم اگه دنا نوشته بودم عمرا میتونستم بخرمش

چرا پارس ساده ۲۰۰خورده دنارفت رو۳۰۰البته دستیش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا حیف دنا که خوبه

هایما s5میتونستیم بگیریم اما ترسیدیم افزایش قیمت داشته باشه خیلی و نتونیم جور کنیم واسه همین دنا پلاس اتومات نوشتیم الان اون هیچ افزایش قیمتی نداشته برعکس دنا

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟
من اطلاع نداشتم ثبت نام نکردم  بازم میزارن؟

خرداد