2777
2789
عنوان

خیانت

184 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من با یکی هستم که سه چهار روز هست باهاش هستم قبلا میدیدمش میشناختم رابطمون هم تو این چند روز خوب بود یک رفیق دارم که امروز بهم گفت رلت امروز با دختر بود ولی دیشب رلم بهم گفته بود دخترعموش میاد پیشش که باهاش میره بیرون به رفیقم گفتم میدونم بعد چند دقیقه پیش اکس رفیقم بهم زنگ زد گفت شماره مهسا رو بده بهش داشتم به رفیقم گفتم اعصبانی شد قطع کرد بعد رلم بهم زنگ زد گفت میخواییم بریم بیرون میای گفت شاید رفیقت هم بیاد البته اینم بگم رفیقم قبل من با رلم یک جورایی رفیق بودن ولی اینقدر هم رفیق نبودن بعد به رفیقم زنگ زدم دیدم درحال مکالمه هست به رلم زنگ زدم در حال مکالمه بود بعد ۲۰دقیقه قطع کردن به رفیقم زنگ زدم گفتم داشتی با رلم حرف می‌زدی گفت نه حوصلشو نداشتم جوابشو ندادم گفتم آخه هردوتاتون در حال مکالمه بودید گفت نه حرف نمیزدیم گفتم کجایی گفت داخل شهر هستم در واقع ن صدای ماشین میومد ن صدا شلوغی قشنگ معلوم بود داخل ماشینی بود به نظرتون پیش هم هستن؟

اینم بگم که به رلم پیام دادم جوابمو نداد نمی‌دونم شاید هم ندیده باشه حالا تا شب منتظر می مونم اگه زنگ نزد دیگه دورشو خط میکشم 

به نظرتون اگه جواب داد راجب این موضوع باهاش حرف بزنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عجبا رلم با رفیقم بوده ، اکس اون و این 

یا علی جان ما بشینین سر خانه زندگیتان یک بخت برگشته ای میاد میگیرتتان بعد هم مثل ما تاپیک خیانت مبزارید خخخخخخ تهش همینه

واقعا ۳,۴ روز خیلی زمان کمیه، صبر داشته باش اصلا هنوز هیچی به رسمیت شناخته نشده 😐

میدونم زمان کمی هست فقط منظورم این بود به نظرت رفیقم و رلم الان پیش هم هستن یا نه