2777
2789
عنوان

علاقه شدید همسر به رقص و دلبری

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 63 پست
داداش؟  پسری؟  اگ دختری نپسندیدم طرز صحبت کردنتو😂

نه من دخترم

ای بابا چ کنم اثرات دوستامه خودم بچ خوبیم

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت من خونم روستایت هیچ جایی نیست برم حتی باشگاه 

خب تو خونه تمرین کن ینیچی لباس خواب رو خریدی کی بپوشی. ؟ نرقص اونم میره تو اینستا و یوتوب تماشامیکنهینی چی چاقم? ادم ک لوند باشه چاقی لاغریش ب چشمنمیاد همسرت سرد میشع ها

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
ببین این یه واقعیتیه اگه تو براش نرقصی ازت سرد میشه و ممکنه اتفاقای خوبی نیفته باید بزاریش کنار خجا ...

خوب میگه همه مدله برقص فقط ساده نباشه مثلا افغانی اینا 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 
خوب میگه همه مدله برقص فقط ساده نباشه مثلا افغانی اینا 

منم خیلی سعی دارم سرد نشه چون خیلی تلاش کردم واسه زندگیمونو سر پا نگه دارم 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

من خیلی اخلاق بدی دارم شاید باورتون نشه اما من روم نمیشه حتی پول بگیرم خیلی کار کردم روی خودم تا تونستم 

واقعا بعضی نظرا اعصاب ادم بیشتر خورد میشه من یه عالمه متن تایپ کرده بودم اول تاپیک نمی دونم چرا نیومده 

من خیلی اخلاق بدی دارم شاید باورتون نشه اما من روم نمیشه حتی پول بگیرم خیلی کار کردم روی خودم تا تون ...

اخییی عین من خجالتی هستی

ببین تو همین کانالای روبیکا و یوتیوب و اینا اموزش رقصای مختلف هست میتونی تو خونه یادبگیری

من خودم رقصم خیلی خوب نبود تو مهمونیا ولی با همین کلیپای رقصا تمرین کردم خیلی اوکی شدم

منم خیلی سعی دارم سرد نشه چون خیلی تلاش کردم واسه زندگیمونو سر پا نگه دارم 

اگه احادیث و قبول داری باید بگم حدیثی از امام صادق داریم که لباس حیا رو بايد جلو همسر دربیاریم هر دو طرف اینا برای بقا خانواده خوبه 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
اخییی عین من خجالتی هستی ببین تو همین کانالای روبیکا و یوتیوب و اینا اموزش رقصای مختلف هست میتونی ت ...

مرسی عزیزم که راه حل دادی 

اگه احادیث و قبول داری باید بگم حدیثی از امام صادق داریم که لباس حیا رو بايد جلو همسر دربیاریم هر دو ...

تلاشمو میکنم 

تا الانم خیلی روی خودم کار کردم تا اینی که الان هستم هم شدم وگرنه همینم نبودم البته من اصلا از هیچ کسی خجالت نکشیدم تا حالا به غیر شوهرم 

موفق باشی  قشنگترین رقص عربیه اونو تمرین کن

مرسی گلم تلاشمو میکنم اول همین رقصه ساده رو یک مدتی پیش برم که رقصم بهتر بشه لاغری هم باید تلاش کنم میدونی میگم شاید سنم پایینه این طوری ام