2777
2789
عنوان

درمورد خیانت شوهر به زن کسی تجربه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 29 پست

مهریه رو تمام کمال بگیره و بعد با خانواده خودش مطرح کنه 

بعد خانوادش به شیوه ای که مناسب تره پخشش کنن

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب مهریه و حقوق وقتی میده بی دردسر ازش جدا بشه مثلا پدر و مادر متوجه بشن چیزی درست میشه  

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
بله کاملا درسته  ولی به نظر من باید مخصوصا به خانواده شوهر گفت حقیقت رو ؛هیشکی خیانت رو نمیبخش ...

بعضی وقتا آدم میخواد یه چی تموم شه به هر شرایط اگه دوستت می‌تونه بعد ازدواج بچه هاشو نگه داره و ساپورت باشن نگه ولی اگه نه شرایطش سخت میشه به مادر شوهر و مادر خودش بگه

اره مهرشو میده شوهرش  ولی میخواد بگه به خانواده هاشون می‌ترسه

مهريه ش چي هست ك ميتونه راحت پرداختش كنه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
بعضی وقتا آدم میخواد یه چی تموم شه به هر شرایط اگه دوستت می‌تونه بعد ازدواج بچه هاشو نگه داره و ساپو ...

ممنونم از نظرتون 

انشالله مشکل همه حل بشه و هرچه صلاحه خدا برای همه رقم بزنه 

یه اپارتمان که توش زندگی میکنن میخواد بنامش بزنه

گولش نزنه

نظر خود خانم واسه طلاق چيه؟ و چي ب نفع بچه ها هست؟

شايد چون نميخاد بزرگترا نگهش دارن سر زندگي نميخاد كسي بدونه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
گولش نزنه نظر خود خانم واسه طلاق چيه؟ و چي ب نفع بچه ها هست؟ شايد چون نميخاد بزرگترا نگهش دارن سر ...

خودش موافقه 

نه خانمه میخواد نگه داره ولی مرده می‌ترسه ابروش بره جلو خانواده ها

اره مهرشو میده شوهرش  ولی میخواد بگه به خانواده هاشون می‌ترسه

خب پس نگه بهتره الکی واسه خودش دردسر درست نکنه گفتنش چه فرقی داره ، فردا پس فردا اون اقا زن میگیره همه میفهمن جریان از چ قرار بوده

خب پس نگه بهتره الکی واسه خودش دردسر درست نکنه گفتنش چه فرقی داره ، فردا پس فردا اون اقا زن میگیره ه ...

نه بابا 

شاید چندسال در حد دوستی بمونن اونوقت همه دوستمو متهم میکنن