2777
2789

کنار دعاهاتون امشب منو هم ویژه یاد کنید،دعا کنید دلم شاد سه و آشتی کنیم ،دعا کنید خدا به آبروی امام علی کمکم کنه ،،،دعا کنید شماها که پیش خدا ابرو دارید واسم دعا کنید 

دیگ نه اشکی مونده نه چشمی نه رمقی 

دعا کنید شوهرم بیاد آشتی و از فکر طلاق بره بیرون 

و خدا عشق و مهرو محبت منو دوباره بندازه تو قلب و روح و وجودش

دعام کنید دخترا😔که شوهرم برگرده آشتی کنیم و از طلاق و جدایی ذهنش بیاد بیرون 😔😔😔

ای خدا درستش کن توروخدا 

خسته شدیم از این همه صبرو جلزو ولز کردن و انتظار😔

یالله درست سه همه چی تا آخر هفته😔😔😔

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید

یبار از یه نفر حلالیت گرفتم اونم مثل سگگگ پشیمونم

خاک تو سر من

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جای که تونستم سعی کردم دل نشکنم اونایم که شکوندم قبلش دلمو خون کردن 

امیدوارم امشب یکم به وجدان شون نگاه کنن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

هیچوقت کاری نکردم که لنگ حلالیت باشم خداروشکر هر حساب و کتابی دارم با خداست با خلقش حسابم صافه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
کنار دعاهاتون امشب منو هم ویژه یاد کنید،دعا کنید دلم شاد سه و آشتی کنیم ،دعا کنید خدا به آبروی امام ...

الهی عزیزم با تموم وجودم درکت میکنم 😔😔منم شرایط تو رو دارمممم همینجور بلاتکلیف موندم خدا به حق فاطمه  زهرا به حق این شبهای عزیز به فریاد همه جوونا برسع 😭😭

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

دوس دارم حلالیت بگیرم اما نمیشه

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

نه کلا ادم‌ حلالیت خواستن نیستم

چه برا زیارت چه سال تحویل چه شب قدر به نظرم مسخرست آدم هر کاری دلش بخواد بکنه به روزای خاص تقویم که رسید بره حلالیت بگیره 

سعیم بر این کسی رو نرنجونم فقط و فقط در مورد همسرم تلاشم بی نتیجه ست😐🤭😁

🍒دخترم🍒قلب من💚
الهی عزیزم با تموم وجودم درکت میکنم 😔😔منم شرایط تو رو دارمممم همینجور بلاتکلیف موندم خدا به حق فاط ...

انسالله خدا کمکمون کنه ♥️🥺😔

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید