2777
2789

پدرم تقریبا 10 روز پیش یه سکته ی خفیف کردن ک سمت چپ بدنشون بی حس شده بود بردیمش بیمارستان خداروشکر خوب شدن و بهشون دارو دادن، وبی حسیشون تقریبا رفع شد، ولی دیشب از ساعت 2 سمت چپ بدن بی حس شده تا الان خوب نشدن خداروشکر میتونن حرف بزنن ولی بدنشون بی حسه الآن چکار کنیم بیمارستان بریم یا دکتر شخصی بریم اگ کسی تجربه داره بگه لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر منم ۱۵سال پیش سکته کرد.نمیتونه درست حرف بزنه.دوهفته بستری بود.روزای اول باید مراقبت بشه 

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
 حتما ببرید زیر نظر متخصص مغز وواعصاب خوب

زیر نظر متخصص ک هست ولی الان نوبت نمیده برای فردا نوبت داده، من الان نمیدونم چکار کنیم ببریم بیمارستان فایده ای داره یا نه

۶ماه بی حس بودسمت راستش. کم کم راه افتاد.زمان میبره

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
زیر نظر متخصص ک هست ولی الان نوبت نمیده برای فردا نوبت داده، من الان نمیدونم چکار کنیم ببریم بیمارست ...

اره ببر امکان داره یه نوار مغزی بگیرن و فکر کنم بعدا باید برن فیزیوتراپی و گوشت قرمز بهش ندید

ببین ان شاء الله که از همون اولیه آره خوب میشن ولی باید خیلی مراقب باشید هیجانی وارد نشه بهشون

دفعه اول سی تی اسکن و نوار مغز و اکو قلب همگی خوب بود من الان نگران بی حسی شونم نکنه خوب نشه، واینک بنظرت تا فردا صبر کتیم بریم پیش متخصص یا بریم بیمارستان 

زیر نظر متخصص ک هست ولی الان نوبت نمیده برای فردا نوبت داده، من الان نمیدونم چکار کنیم ببریم بیمارست ...

استارتر من بیمار  سکته شدید دیدم که کلا فلج بود بعد با فیزیو تراپی نیم بدنش درست شد حتی تونست حرفم بزنه .

لایک نکنید .توروخدا 
استارتر من بیمار  سکته شدید دیدم که کلا فلج بود بعد با فیزیو تراپی نیم بدنش درست شد حتی تونست ح ...

خداروشکر عزیزم، پدر من شکر خدا حرف زدنش مشکل نداره مثل همیشه س فقط یه طرف بدنش بی حسه