سلام پربازدیدش کنید لطفا که همه ببینن و کلاه سرشون نره. من همونم که تاپیک زده بودم بستم یکماهه نرسیده و نگرانشم. بالاخره بسته رسید و درکمال ناباوری و تعجب دیدم یه جنس خیلی اشغال و رنگ و رو رفته فرستادن که زمین تا آسمون فرق داره. از اونجایی که خیلی از کاربرا گفتن پشتیبانی شون زیر بار نمیره کلا منم تصمیم گرفتم اینجا عکس کار تو پیجشون و عکس کار ارسالی شون رو بزارم تا شما تجربه کسب کنید و پولتونو با خرید از آی شیکو تو جوب نریزید. چندتا پیج دارن تو اینستا که پیج اصلیشون که ۴۰۰ کا هست من خرید کردم.( به مرور زمان ممکنه فالووراشون بره بالا اونیکه بعدها این تاپیکو میبینی حواست باشه) . هستین عکس بزارم؟؟
من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.