2821
2789
عنوان

مامانا مراقب این ویروس جدیده باشید

281 بازدید | 23 پست

یکماه ما زندگی نداریم

دخترم ۶سالشه

اول انفلونزا گرفت 

گلوش پر زخم و افت شد و تب بالا و لرزو بیحالی

بعد یه هفته ویروس گوارشی گرفت همین کرونا

تب اسهال و تهوع شدید 

بعد ۴روز تنفسی رو گرفته

ظاهرا این دو تا اخری پشت هم انجام میشه

اول گوارشی بعد تنفسی

که تب داره و سرفه شدید و گرفتگی بینی

لطفا برای بچها ماسک بزنید

غذا و خوراکی بیرون نخورن

ما بستنی دستگاهی خریدیم و به این روز افتادیم

رعایت کنید که این پیک بگذره

قشنگ کم اوردم و روحیه ام داغونه

ای بابا

کی تموم میشه خسته شدیم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من و بچمم گرفتیم خودم بویایی چشاییمو از دست دادم بیحالم سرفه و آبریزش بینی و چشم دارم دخترمم سرفه میکنه 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

منم اول ۲تاافت زدم تا۲هفته بود هقته دوم گلوم سوخت ۲ ۳روزبعد انقد خشک بودگلوم نمیتونستم سرفه کنم باسرفه قفسه سینم از جا دزمیومد سرفه خشک رفتم دکتز سرم زدم ودارو کم کم نزم شد تا۳هفته میگذره الان هنوز سرفه میکنم خلطیه

مدارس چه کنیم طفلی بچه هامون میرن مدرسه و میان خدا رحم کنه به همه

ماسک بزن واسش عزیزم همین

غذای بیرونم نخر

دستاشم بشور

من یکم اسون گرفتم تقصیر خودم بود ماسکو ورداشتم

دخترم مهد میره

اینم یه پیک داره تموم میشه

تا یکی دوماه بزن 

شرش کم بشه

منم اول ۲تاافت زدم تا۲هفته بود هقته دوم گلوم سوخت ۲ ۳روزبعد انقد خشک بودگلوم نمیتونستم سرفه کنم باسر ...

برای دخترم من چندین تا روی زبون کوچیک و لوزه هاش بود

این بچه فقط زجر کشید بمیرم واسش😭

حالا دردم اینه ادامه داره

فقط استراحت کن مایعات ودمنوش من عفونت از ریه م بالامیومد درگیری م بالابود ویروس منحوسیه 

اره واقعا

انشالله شرش کم بشه

تو بیمارستانا پره

من نمیدونم چرا تعطیل نمیکنند

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز