2777
2789
عنوان

اشپزا بیاین

146 بازدید | 17 پست

مامانا اولین باره میخوام قیمه درست کنم گوشت رو گذاشتم تو زودپز . لپه رو هم جدا گذاشتم بپزه . بعدش چه کنم😐

خیلی عوض شدم از اعصابم اصلا سراغی نیست.....کاربر قدیمی ام 

من مامان نیستم بیام😁

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا از همین اول اشتباه پختی

باید پیاز سرخ میکردی ،گوشت اضافه میکردی ،بعد رب همه ک تفت خورد لپه هم اضافه کنی و یدور تفت بدی (فلفل،زردچوبه هم ادویه هاشه)اب جوش اضافه کنی بذاری بدزه و در اخر نمک وکمی شکر ودارجین اضافه کنی 

خب چرا از همین اول اشتباه پختی باید پیاز سرخ میکردی ،گوشت اضافه میکردی ،بعد رب همه ک تفت خورد لپه ه ...

الان چه کنم😢

سلاااام.... گوشتتو15دیقه بزار زودپز لپه روهم15 دیقه بپز

حالا پیاز خورد رییییز کن بزار سرخ بشه شیشه ای ک شد ادویه بزن گوشتو بریز توش تفت بده حالا رب بزن تفت بده تا بوی خامیش بره حالا لپه هارو بریز دارچین هم کمی بریز

آب جوش بریز روشون دوتالیمو عمانی سوراخ کن بنداز توش ادویه کاری فراموشت نشه اب رو تا جایی بریز ک دیگه نیازی نباشه اضاف کنی شعله رو بعد از قل خوردن خورش کمممم کن بزار تا 3 4 ساعت خووووب جا بیفته.... اگه عجله داری زیاد کن

من اول گوشت و با پیازو رب تفت میدم میزارم تو زودپزمیپزه با ادویه 

بعد لپه رو تو ظرف جدا یکوچولو تفت میدم بوش بره با زرد چوبه لیمو میندازم و اب میریزم نم نم بپزه و بعد پخت گوشت اضافه میکنم میزارم جا بیوفته ابشکم باشه فقط در اخر ی چوب دارچین بنداز توش

من ماماننن نیستمم

ولی خوشمزه ترین غذام قیمه میشه!

گوشت وپیاز رو تفت بده حدود ۵تا۶دقیقع!

بعدش لپه هات رو اضافه کن و هم بزن و ۵دقیقه دیگه صبرکن،،،بعدش حدود ۱قاشق رب،، به اندازه ی لازم ادویه های،فلفل،زردچوبه و نمک و دارچین بریز،،،دارچین هرچی زیادترباشه خوشنزه تره بعدش همشون بزن خوب!

بعد اب و تمام....

لیمو هم اگه دوست داشتی بنداز خیلی خوشمزش میکنه

هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دستت بدیم،هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دلتنگی تو زجه بزنم...،هیچ فکرش رو نمیکردم التماست کنم،که یه بار دیگه هم که شده صداتو بشنوم،هیچ وقت این روزایی که داریم بدون تومیگذرونیم رو فکرش رو نمیکردم،اینکه همیشه یه بغض مهمون گلوم باسه،....دلم برات خیلی تنگ شده،تهش یه جملستا،ولی با تک تک سلول های بدنم،با گوشت وپوست و استخونم،دارم درکش میکنم،دارم تحملش میکنم!دیدارم باهات شده به قیامتا💔🥀خودتم فکرش رو نمیکردی نه!؟میدونی وحید،دلم برای تک تک روزایی که اذیتم ومیکردی و جیغم رو درمیاوردی تنگ شده،دلم برا خندیدنات،برای اون دکلمه هایی که همیشه میخوندی،برای وقتایی که توماشیمت مینشستم و جز آهنگای تتلو چیزی گوش نمیکردی،برای وقتایی که سربه سرتک تک خونواده میزاشتی،،،،وحید.... تومثل داداشم بودیا...توعزیزترینم بودیا...خیلی دوست داشتم و دارم بی معرفت....😭🥀

پیاز رو رنده کن تفت بده با روغن یکم که طلایی شد گوشت و اضافه کن زردچوبه بزن بعدش لپه رو اضافه کن اینا خوب باید با هم تفت بخورن دوق پر رب بزن یکم آب زعفرون بزن که عالی میشه مزه قیمه نذری ...بعدشم آب اضافه کن که چون شما گوشت و جدا پختی آب گوشت و اضافه کن و سه چهار تا لیمو عمانی پاک کن بریز توش ...اگر لیموهات مطمئنی تلخ نیستن دو سه تا سوراخ کن بنداز تا جا بیفته و به روغن بیفته...آهان اواسط پخت نمک بزن

سلاااام.... گوشتتو15دیقه بزار زودپز لپه روهم15 دیقه بپز حالا پیاز خورد رییییز کن بزار سرخ بشه شیشه ...

مرسی عزیزم لطف کردی

من ماماننن نیستمم ولی خوشمزه ترین غذام قیمه میشه! گوشت وپیاز رو تفت بده حدود ۵تا۶دقیقع! بعدش لپه ...

مرسی گلم