2777
2789
عنوان

به نظرتون چی کار کنم؟

164 بازدید | 14 پست

دخترم توی مدرسه ی دوست پیدا کرده ... خیلیییی صمیمی شدن باهم .. وقتی که یکشون نمیاد مدرسه اون یکی به درس گوش نمیده حتی شماره های هم دیگه هم توی گوشی ( گوشی خودم)   اینجوری سیو کردن : عشق خودم 🥰🥰💕💕💞 ) 

بعضی وقتا هم این دوست بودنشون هم برای خودشون مشکل به وجود میاره هم برای ما 

حالا امروز دوستش ی نامه بهش داده که حالا عکسشم میزارم 

اگه راهی سراغ دارید که این دوتا یکم این دوستی شون کمتر بشه بگید لطفا 🙏🙏

آدم هایی که دوستـ♥شون داریم سرمایـــه مـا هستند 🍓🦋                      بهشون که فکر میکنیــــم 🤔🌈 قوی میشیمــــ💪😍                                   چه باشن چه نباشن 🌨☄️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوعکس

بخشید عکس آپلود نمیشه متن نامه که نوشته رو تایپ میکنم براتون 

آدم هایی که دوستـ♥شون داریم سرمایـــه مـا هستند 🍓🦋                      بهشون که فکر میکنیــــم 🤔🌈 قوی میشیمــــ💪😍                                   چه باشن چه نباشن 🌨☄️

سلام به عزیز ترین کسم 

تو مثل ماه می باشی و تو مروارید هستی بقیه رو نمیتونم از رو دست خطش بخونم 😅

وجودت بهترین است 

متن نامه اینه 🙄

دخترت چن سالشه؟

8

8

اخی عزیزم

خوبه رفیق داشته باشه تنها نباشه ولی مواظب باش ک ب راه های بد نکشه بچه ت رو

من خودم با ۱۷ سال سن تو مدرسه تنهام و خیلی سخته ک هیچ دوستی تو مدرسه م ندارم

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
عادیه ما هم از این دوستی ها زیاد داشتیم بذار راحت باشن

اخه داره به درسشون آسیب میزنه 

مثلا سر کلاس باهم حرف میزنن حتی اگه از هم جدا شون کنیم 

تو کلاس به حرف معلم گوش نمیدن 

منم ی دوست داشتم خیلی خیلی با هم صمیمی بودیم وقتی یکیمون مریض میشد اون یکی هم مریض میشد اتفاقا واسه هم نامه هم می‌نوشتیم ولی همش در حال قهر و آشتی بودیم بعد سر ی چیز الکی که اصلا یادم نمیاد چی بود قهر کردیم و دیگه آشتی نکردیم این چیزا طبیعیه به نظرم بی جهت نگران شدید