2777
2789
عنوان

خرج کنکور

598 بازدید | 40 پست

بیاین بگین سال کنکور چقدر خرج کردین، پول صرف چه چیزایی شده (کتاب؟ کلاس؟ مشاوره؟ سالن؟...) و رتبه‌تون رو هم اگه دوست داشتین بگین.و چه سالی کنکور دادین؟

کلا می‌خوام با شرایط کنکوریای این روزا آشنا بشم. خودم نظام قدیمم.

خیلی خرج کردم

تف ب کنکور

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

هنوز کنکور ندادم میتونم بگم😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال کنکور دارم 

مشاور و کلاس ندارم تمام خرجم برا کنکور 3 میلیون کتاب شد 500 تومن خرج لوازم التحریر و ورقه خلاصه نویسی و دفتر 300 هم پول ثبت نام 500 هم پول امتحانای ترمیم معدل 

دعا کن رتبه ام اونی بشه که میخوام :)) 

اره نیت مهمه،😁

یازدهم تجربیم 

تا الان بدون پول کتاب و جزوه استادا

فقط 60 میلیون هزینه کلاس و مشاور کردم 

پول کارگاه های رفع استرس برای کنکور هم بماند

سال دوازدهم موندم چقدر قراره خرج بکنم😐💔

تازه اکثر درسای مدرسمم تخصصی ها معلم خصوصی میگیرم 🥴

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یازدهم تجربیم  تا الان بدون پول کتاب و جزوه استادا فقط 60 میلیون هزینه کلاس و مشاور کردم  ...

بابات چیکارس؟ 

بخدا چاه نفتم داشته باشی آخه ۶۰ میلیون 

من کل سرتاپام ۶۰ تومن نمیارزه 

خوب خرجت میکنن 👩🏼‍🦯🥲🤌❣️

یک عدد کنکوری بدبخت :/
یازدهم تجربیم  تا الان بدون پول کتاب و جزوه استادا فقط 60 میلیون هزینه کلاس و مشاور کردم  ...

یک دهمش تا خوده فارغ التحصیلی کفافمو میده 😐😂 

کاربری دست دو نفره! سندروم کراش بی قرار دارم 🥲🫀