2777
2789
عنوان

شما از شبای قدر معجزه دیدین؟

229 بازدید | 20 پست

یادتون باشه یه سریا تموم داراییشون امیدشون هست اگ نمیتونیم امید بدیم ناامیدم نکنیم❣️

ممنون میشم اگ تجربه ای دارین بگین

براي حاجت رواييم يه صلوات ميفرستي؟🤍اميدوارم حاجت شما را هم خدا بده🤲🏻🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

♡ هر سال شبای قدر کلی حس و حال خوب دارم 

و هر سالم الهی شکر خدا برام بهترین چیزا رو نوشته💕

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
پارسال واسه دوستم دعا کردم به خواستش برسه فکر میکردم خواستش کنکوره نگو ازدواج بوده که امسال عقد کرد& ...

میشه امشب برای من دعا کنی تا به کسی که دوسش دارم برسم

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
همه چیز ب اعتقاد شما بستگی داره پس از دیگران نپرسید عزیزم 

بعضی وقتا ب مو میرسه🥲

من جز اون یسریام 

ایمان داشته باش به کرامت علی و رحمانیت خدا آن شاءالله امشب معجزه هم میبینیم

مگه غیر از اینه که خدا از مادر مهربان تره؟

مگه خدا نمیگه از رگ گردن به شما نزدیکترم و از وجود خودم در شما دمیدم؟

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
من جز اون یسریام  ایمان داشته باش به کرامت علی و رحمانیت خدا آن شاءالله امشب معجزه هم میبینیم ...

دقیقااا🥹

بابای من متولد شیراز بود و سالیان دراز بود که شیراز نرفته بود. اونسال شب قدر تلوزیون مراسمو از شاه چراغ نشون میداد و دل من بدجور هوایی شد. بعد از رمضون رفتیم یاسوج یه هفته بگردیم که دو روزه حوصلمون سر رفت و اونجا پامو کردم تو یه کفش که الا و بلا بریم شیراز. رفتیم و بابا کلی تجدید خاطره کرد و یه عالمم گریه کرد و رمضون بعدی خیلی ناگهانی پر کشید. قسمت بود قبل از رفتنش دوباره شهد بچگیاشو ببینه

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

دوستان عزیز برامون دعاکنید صاحبخونه راضی بشه ماامسال هم توخونه بشینیم گفته میخوامیخوام خونه روبفروشه ماهم هرسال جابجا میشیم خسته شدیم دعا کنید بزاره امسال بمونیم.

اول خدا💚🌻

الان یک کلیپی از آقای فاطمی نیا گوش کردم گفت شب قدر یک سوره واقعه یک سوره توحید وهفت تا یا الله بگید حاجت روا میشید ان شاالله .من پارسال برای قبولی پسرم توی کنکور انجام دادم والان پسرم ترم دو دانشگاهه .

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
بابای من متولد شیراز بود و سالیان دراز بود که شیراز نرفته بود. اونسال شب قدر تلوزیون مراسمو از شاه چ ...

خدا رحمتش کنه