2777
2789
عنوان

بچه ها ، علائم کردنای جدید چیه؟

134 بازدید | 10 پست

آبریزش دارم ، گلوم یه جوریه انگار با تمام وجود جیغ زدم . تکواندو کارن، بنظرتون میتونم برم باشگا؟

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نرو میزنی بقیه رو هم مریض می‌کنی 

باشگاه خصوصیه جز خودم و استاد کسی نی، استادم از پشت شیشه نگا میکنه

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 
اشتباهات خیلی سمه😂کردنا

بخدا کیبورده:)))

استراحت کنی بهتره 

ینی کروناست؟

گلو درد عطسه و آبریزش بینی.،گرفتگی صدا و سرفه و گاهی سرگیجه و حالت تهوع و بدن درد که گلودرد و عطسه و آبریزش بیشتره‌من این علائم را داشتم و هنوز سرفه و گلو درد دارم طول میکشه.فوق العاده مسریه. خیلی مواظب باش سعی کن تا دوره نقاهت بیرون نری و ماسک بزنی کسی نگیره .یعنی با یه عطسه هر کی دورت باشه میگیره