2777
2789

بتای عادیم مشکوک بود

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 

من یک روز عقب انداختم چون سابقه نداشتم. رفتم آزمایش، بتام ۹/۷ شد، فرداش آزمایش دادم ۱۳/۳ بود. سه روز بعد لکه بینی و خونریزی و بعدم بتای منفی.

دکترم گفت طبیعیه که گاهی بتا تو محدوده مشکوک باشه. 

منم مثل شما خیلی دلم بچه میخواد،سه تا دارم، دلم می خواد یه دوقلو دیگه خدا بهم بده، شوهرم نمی خواد ولی بازم چندباری از دستش در رفته ولی خدا نخواسته

من یک روز عقب انداختم چون سابقه نداشتم. رفتم آزمایش، بتام ۹/۷ شد، فرداش آزمایش دادم ۱۳/۳ بود. سه روز ...

نمیدونم والا چی بگم منم دلم خیلی بچه میخوات.انشالله خدا بهت دوقلو خوشکل بده

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.