2777
2789

مایعات زیاد بخور ،خاکشیر والو بخور،انجیر 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنج سحریتو با روغن زیتون درست کن

آلو بخور

مایعات گرم زیاد بخور در طول افطار تا سحر

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

من باردارم یه روز روزه گرفتم هنورگزم درگیر یبویتم همراه با خونریزی مقعدی 

شیاف هموروئید گذاشتم 

روعن زیتون بخور سالاددبیشتر بخور 

برنج رو برای چند روز حذف کن چای گرم ناشتا بخور 

صبحانه کره  پنیر بخور 

اگر انجیر خشک داری توی یه لیوان چندتا بنداز روش ابجوش بریز نرم که شد هم انجیر هاش و هم اب داخل لیوان رو بخور  من همه ی اینکارارو کردم تا یکم بهتر شدم امیدوارم کمکت کرده باشم

من هر روزي كه شكمم كار نكنه فرداش نمي گيرم 😔 

كيوي بخور. افطاريت رو با خاكشير داغ باز كن و تا نيم ساعت بعدشم چيزي نخور 🤢 

از افطار تا سحر لااقل ١.٥ ليتر آب لخور. 

سبزي خوردن زياد بخور با غذات. 

من  اين كارا رو مي كنم ولي هميشه تا صبونه نخورم شكمم كار نمي كنه پس واقعا وفايده ندارن برام اين كارا. 

استارتر عزیز حتما تو وعده افطار سبزی خوردن بخور

تو چای گل محمدی بنداز زیاد نخوریا

کره حتما بخور افطاری

از افطار تا سحر حتما۸تا لیوان اب بخور

غداهای فیبر دار مثل لوبیا پلو اینا حتما بخور

سحری اب ولرم بخور بعدش قدم بزن 

گلم خاکشیر که دوستان میگن بخور خوبه ها ولی باید چند ساعت تو آب داغ بزاری خیس بخوره اگر همینجوری خاکشیر بریزی تو آب و بخوری همون یه ذره آب بدنتم خشک می‌کنه و یبوستت رو تشدید میکنه

شربت خاکشیر😐

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....