2777
2789
عنوان

امپول هاش سی جی ازاد سازی تخمک

77 بازدید | 8 پست

سلام خانما شما امپول هاش سی جی زدید استراحت مطلق کردید بعدش ؟؟من لکه دارم چند روزه بعد از زدن این امپولا لکه ام قطع نشده چرا؟؟باید استراحت مطلق میکردم یعنی خواهشا جواب بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت نمیخاد😐🚶‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

استراحت مطلق؟😐😐😐😐😐 

مگه جنین انتقال دادی؟ 

فک کنم بار اولته ما هم همینطور بودیم الان که نزدیک یکساله اقدامیم و نمیشه دیگه برامون عادیه😀😀😀 

نه عزیرم  این آمپول استراحت نمیخواد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️