2777
2789
عنوان

یعنی فکر کرد دارم بهش نخ میدم؟

207 بازدید | 12 پست

من سر کلاس نشسته بودم یه آقا پسری و دوست دخترش هم پشت سر من نشسته بودن به فاصله خیلی نزدیک، 

صدای افتادن وسیله ای اومد تقریبا کنار پای من افتاد شاید یکم دور تر در کیفم باز بود ترسیدم نکنه رژلبم باشه خم شدم ولی عینک پسره بود ، پسره هم خم شده بود برش داره کله جفتمون خورد بهم ، خودشو دوست دخترش خیلی بد نگام کردن من سریع برگشتم .. الان دوستم کلی بهم حرف زد گفت الان پسره فکر کرده داری بهش نخ میدی و از همون وقتی که اومده تو کلاس تو نخش بودی ،چرا خنگ بازی در آوردی من جای دوست دخترش بودم کلتو میکندم، یعنی انقدرخنگی که متوجه نشدی اون وسیله از کیفت نیفتاده؟ 

به نظرتون دوستم راست میگه اون دوتا همچین فکری دربارم میکنن ؟ به خدا منظوری نداشتم دو تا قرص آنتی هیستامین خورده بودم گیجه گیج بودم از دیروز هی دارم خودمو سرزنش میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستت چرت گفته 

بعضی حرکت ها غیرارادی هستن

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

بیخیال ۲دور دیگه یادتون میره

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

اووووووو سخت نگیر بابا

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نه عزیزم خودتو ناراحت نکن این اتفاق ممکنه واسه هرکسی بیوفته 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔