2777
2789

سلام دوستان من نصرت دارم تو ایتا میتونم چت کنیم و ارتباط بگیرین و باهم انگیزه ادامه دادن داشته باشیم 86قسمته و آخرش فول میتونی صحبت کنی فقط زبان یکم باید بلد باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من همه اش رو گوش داد به نظرم بیشتر تبلیغاته اما رو حرف من تصمیم عوض نکن حتمن امتحان کن 

من 30قسمت گوش کردم عالی بود فقط وسطشول میکنم تنبلی میکنم خیلی خوب می‌فهمیدم و صحبت میکردم .لیسانس دارم و حدودی زبان یاد داشتم

من 30قسمت گوش کردم عالی بود فقط وسطشول میکنم تنبلی میکنم خیلی خوب می‌فهمیدم و صحبت میکردم .لیسانس دا ...

ببین همسر منم ارشد داره منم ارشد دارم 

میگم شاید برای شما متفاوت 

خدا رو شکر موفق باشی 

ببین همسر منم ارشد داره منم ارشد دارم  میگم شاید برای شما متفاوت  خدا رو شکر موفق باشی&n ...

چه جالب  منظورم این بود زبان بلد بودم شاید اون موثر بوده.نسخه قدیمیش دارم.شما نمی‌خوای یاد بگیری

چه جالب  منظورم این بود زبان بلد بودم شاید اون موثر بوده.نسخه قدیمیش دارم.شما نمی‌خوای یاد بگیر ...

منم زبان مکالمه بلدم دنبال آیلتس تافالم قبلا امتحان کردم اصلا جذب نشدم 

ولی اگر گروه زدین میخای بی زحمت لینک بده 

شاید قسمته دوباره امتحان کنم 

منم زبان مکالمه بلدم دنبال آیلتس تافالم قبلا امتحان کردم اصلا جذب نشدم  ولی اگر گروه زدین میخا ...

من دنبال مدرک آیلتس هستم ولی شرایط بیرون رفتن و ...ندارم فعلا من گفتم یه خانم پیدا کنم تو ایتا هم قدم هم بریم جلو انگیزه ادامه داشته باشیم و هی صحبت کنیم تا روون سیم اینم که خودتون دارین ویس هارو عالیه.اگه دوست داری من تو خصوصی شمارمو بدم بیای ایتا.من لازم دارم یادش بگیرم نمی‌دونم چرا نصفش میرسه دیگه ولش میکنم