چه بیماریه عجیبیه مادرشوهرم الزایمر داره وقتی میرم خونشون خیلی ناراحت میشم دیروز پیشش بودیم میپرسید تو کی هستی ؟گفتم عروستم باتعجب میگفت عرووووس ؟ من همه بچهام مردن ☹بعدم شروع کرد گریه کردن بغلش کردم بوسیدمش گفتم بچهات زندن میگفت راست میگی؟ چقدخوشحال شد 😔شوهرشم نمیشناسه بهم گفت این پیرمرده همش اینجاست ببرش باخودت ... همیشه باخودم میگم چی میشه که ادم کل خاطراتشو یادش میره 🥺 کاش یه بیماری بود که ادم فقط خاطرات تلخشو یادش میرفت
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم هروقت میبینمش غصه میخورم شوهرمم چشاش پراز غم میشه 😔انشالله خدا پدرتونو حفظ کنه من حالتو درک می ...
خدا عمر باعزت بهتون بده
الهی هیچ پدرومادری خوار و زمینگیر نشه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...