2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از بچگی یه روش داشت مثلا دو هفته میگفت فلانی چقدر چشاش زشته بعد ۲ هفته میگفت وای عین توست چشاش بعد که میگفتم تو این همه وقته اینارو میگفتی با پوزخند میگفت نه خیلی ام خوبه  انگار مرض داشت الان اشکام میریزه وقتی اینارو مینویسم ۱۴ سالم بود این کار هر روزش بود کار خوبش تازه این بو 

مادری که با هزاران بدبختی و درد ورنج بی خوابی کشید شما را به اینجا رسوند خوب داری زحمات ش جبران کنی حق یک مادر این نیست.

هر جور با مادرتون رفتار کنید در آینده بچه هاتون با شما همون‌جوری رفتار میکنن

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 
اللن عصبانی هستی اینجوری میگی احتمالا داری رد گم میکنی از چیز دیگه ای ناراحتی والا شوخی مادر دختری ب ...

شوخی شوخیییییی از بچگی ۵ سلامی تمام دختر های فامیلشو میزد تو سرم اگه من ۱۳ ساله به شوخیه درباره ظاهر داداشاش یه چیز میگفتم بدترین چیزهایی که فکرکنید بهم میگفت

مادری که با هزاران بدبختی و درد ورنج بی خوابی کشید شما را به اینجا رسوند خوب داری زحمات ش جبران کنی ...

لبین مادرم کارایی با من کرده که اندازه ده تا زمانه 

همیشه ولی همه گفتن نکن آخرش یه روزی دختر خودت این کارو بات می‌کنه

منم همیشه میگم اگه کارایی که مادرم با من کردو من با دخترم کردم بزار بکنه اشکالی نداره