2777
2789

سلام عشقا😘😘

میگم برای موخوره و وزی مو چ ماسک یا ابرسانی خوبه 

استفاده کنم؟؟

موهام ب شدت خشکه 

وز و پفکی و فوری موخوره میگیره بعد کوتاهی 

قبل اینطور نبودم🥺

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروتئین تراپی کن یا بوتاکس عالیه

هزینش در حد کراتین هست 

یا گرون تر؟

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش
تخم کتان  آلوورا سرکه سیب

سرکه سیب اسپری کنم روی مو؟؟

مرسی عشقم 

سرکه سیب اسپری کنم روی مو؟؟ مرسی عشقم 

اینا همه شون ابرسانن برای مو خره خیلی خوبه.

اول موخوره هات رو کوتاه کن.

قبل از حمام: تخم کتان رو بذار تو اب جوش با حرارت ملایم روی گاز، حالت ژله ای که پیدا کرد از صافی رد کن برن به کل موهات دو ساعت بعدش حمام.

یا 

داخل حمام بعد از اینکه سرت رو شستی سرکه سیب خانگی بزن فقط به ساقه مو بعد که حمامت را کردی سرت را فقط اب کشی کن 

در طول روز هم الوورا رو میتونی رنده کنی از صافی رد کنی ژلش رو بزن به موهات و بباف