2777
2789
عنوان

خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 24 پست
چون مشکلاتم خاضه  منم به خاطر شغلم همه میشناسن  تراپیست درست حسابیم نذاره فقط تو مرکز به ...

من خودم با یکی مشاوره تلفنی داشتم عالیه خانم دکتره .

اگه دوس داشتی برو تو اینستا بزن به فرزانه فردین فر شمارش همون جا تو پیجش هست .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراپیست چیه

یکی ک باهاش حرف میزنی و راهکار میده بهت 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

برو یه شهر دیگه

نمیشناسم کسیو شهر ذیگه بعدم نمیخوام خانوادم بدونن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

09099071639 اینم یه شماره شونه

مرسی عزیزم

یکی ک باهاش حرف میزنی و راهکار میده بهت 

بله زدم گوگل متوجه شدم یچی تو مایه های روانشانس

خب اینجا بحرف مشکلی هرچی ک داری بگو تا بهت راهکار بدیم 

دیگه برچی به اونا مراجعه کنیم ..اینجا خیلیا از تجربیاتشون میگن

تو تاپیک بزن حرف بزن بقیه نظرمیدن راحتتر میتونی تصمیم بگیری ..اگه باز دیدی سردرگمی نتونستی بعد برو مراجعه کن

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

بله زدم گوگل متوجه شدم یچی تو مایه های روانشانس خب اینجا بحرف مشکلی هرچی ک داری بگو تا بهت راهکار ب ...

من نمیتونم مشکلاتمو بگم چون اینجا قضاوت میکنن بعد راهنمایی هاشونم درست نیست