هر چند باری که رژیمت و این جا خراب کردی نگران نباش . ما یک گروه گرم داریم که همه دستهامون و گذاشتیم توی دستهای هم و با هم پیش میریم . کار سختی نیست تو هم میتونی .. به شرط این که گروه رو ترک نکنی .... اگر مشگلی پیش اومد غیبت نکن دوباره بیا . دوباره و دوباره بیا خجالت فقط از هدفت دورت میکنه . این جا همه درد چاقی رو کشیدیم . پس اغوش ما به روی تو باز است .
خوب دیدن شرط انسان بودن است عیب را در این و آن پیدا مکن مولانا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزان کلاس یوگا رو امتحان کنید. حتما نتیجه میگیرید. البته که ورزش در کنار تغذیه سالم جواب میده. خود ورزش یوگا باعث میشه روی تغذیه تون کاملا تسلط داشته باشید. @yoga_7bodies
سلام خانوما مریم هستم منم یه چاق در حال لاغریم قبلا یه تایپیک لاغری بودم تقریبا 4 سال قبل فکر کنم همون گروهه دوباره برگشتم تو این مدت به خاط به دنیا اومدن دخترم درگیر بودم کلا سایت کم اومدم