هر چند باری که رژیمت و این جا خراب کردی نگران نباش . ما یک گروه گرم داریم که همه دستهامون و گذاشتیم توی دستهای هم و با هم پیش میریم . کار سختی نیست تو هم میتونی .. به شرط این که گروه رو ترک نکنی .... اگر مشگلی پیش اومد غیبت نکن دوباره بیا . دوباره و دوباره بیا خجالت فقط از هدفت دورت میکنه . این جا همه درد چاقی رو کشیدیم . پس اغوش ما به روی تو باز است .
خوب دیدن شرط انسان بودن است عیب را در این و آن پیدا مکن مولانا
روزی یکساعت پیاده روی که چه عرض کنم بیشتر دو تند و کند هست که سرجمع با دوتا نرم افزار اندازه گرفتم یکساعتش با یکیش میشه حدود730کالری با یکی حدود500کالری.
سلام من روز 5شنبه پرخوی کردم وزنم رفت بالا بزورررررررررررر امروز سوندم به وزن قبلی این هفته عملا من کاهشی نداشتم و بسیار ناراحتم بابت یه روز زحماتمبه باد رفت واقعا باید پایبند بود دقیق و تغلب نکرد حتی یه روز چون مث من عملا یه هفته تلاشتون بیهوده میشه هفته بعد دوشنبهوزن کشی بعدی هست و برنامه جدید میگیرم مسلما مشاور دکی کرمانی هم من و دعوا میکنه خیلی نااحتم همه اوایل خوب وزن کم میکنن ولی من خیلی سخت هفته 800 900 گرم اونم به سختییییییییییییییییییییی الان تو سه هفته 2 کیلو کم کردم همش با این روند پیش برم حالا حالا ها ده کیلو رو کم نمیکنم که
کلا برای خودم نگرانم چون با سختی زیادی داره رژیم میگیرم باید تو سه ماه کم کنم واقعا دیگه بیشتر نمیتونم این همه وقتم و بزارم سر آشپزی و وسیله اوردن سر کار
برا همینه که سخت شده.منم دوبار شرو رکدم و البته بنا به مسیر زندگی و نه ازروی تنبلی کنار گذاشتم براهمین الان سخت شده.من قبلا توی این دوره 15 کیلو کم کردم الان به زور شده7 کیلو