هر چند باری که رژیمت و این جا خراب کردی نگران نباش . ما یک گروه گرم داریم که همه دستهامون و گذاشتیم توی دستهای هم و با هم پیش میریم . کار سختی نیست تو هم میتونی .. به شرط این که گروه رو ترک نکنی .... اگر مشگلی پیش اومد غیبت نکن دوباره بیا . دوباره و دوباره بیا خجالت فقط از هدفت دورت میکنه . این جا همه درد چاقی رو کشیدیم . پس اغوش ما به روی تو باز است .
خوب دیدن شرط انسان بودن است عیب را در این و آن پیدا مکن مولانا
خاله باورم نمیشه دوباره یافتمت من مهسام یه مدت همراه تایپیکت بودم همون تایپیک اولیت 87کیلو بودم خودمو رسوندم به 62 ولی متاسفانه نتونستم نگه دارم از امروز استارت مجدد زدم با وزن 65.500
سلااااااااااااام مهسا خووووووبی !؟!مگه میشه از یادم رفته باشی عززززیزم .. بعد از یک مدت طولانی غیبت اومدی گفتی تصادف بدی داشتی و دیگه هم پیدات نشد خییییلی خوشحالم از دیدنت خیییلی خوش اومدی عززززیزم
خوب دیدن شرط انسان بودن است عیب را در این و آن پیدا مکن مولانا
خاله عروسی خواهرم سال دیگه است من با قد168 الان 65.500 هستم.دلم میخواد تا عروسی55بشم ولی تا 62 میام انقد اطرافیان میگن زشت شدی بیخیال میشم ولی حقیقتا دوس دارم 55باشم.روحیمو میگیره این حرفا.
گزارش روز دویست ونودو سوم نان۱۰۰ پنیر۶۰ گردو۶۰ نارنگی۱۰۰ خیار۲۰ پسته وبادام۱۵۰ خرما۴۰ کدو و هویج ولوبیاسبزابپز۵۰ پلو۸۰ ران مرغ۱۰۰ نیمرو۲۳۰ نان۷۰ گوجه ۲۰ پیاده روی دو ساعت جمع کالری۱۰۸۰