2777
2789
عنوان

چرا انقدر پدر شوهر و مادر شوهرمو دوست دارم ! 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 86 پست
اینم اضافه کنم  دو سال پیش بردمش مسافرت سعی کردم بیشتر اون کاری ک دلش میخواد و راحتتره انجام ب ...

واقعا چرا مادرشوهرا از آویزوون عروس و پسرشون شدن خوششون میاد؟؟؟؟😩

چرا یه لحظه فکر نمیکنن شاید دوس دارن دوتایی باشن و من چرا مزاحمشون بشم؟؟؟ چرا تا خودشون نگفتن بیا مامان باهم بریم فلان جا راه نیفتم هرجا برم پیششون زشت نیس واقعا؟؟؟

از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک‌ و تمنا۶۷ فعالیت میکردم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا منم اول يادمه مثل اسي با يه كاربريم سال 96 شبيه همين تاپيك زدم  ولي خوب گذر زمان لام ...

اخی😄انشالله استاتر به روز منو شما گرفتار نشه 😄منم قبلا از این حرفا زیاد زدم والان مثل هاپو پشیمونم از تمااااام خریتهام😆

بخدا منم اول يادمه مثل اسي با يه كاربريم سال 96 شبيه همين تاپيك زدم  ولي خوب گذر زمان لام ...

آخ آخ نگو

زخم خورده ی گذر زمان و چهره عوض کردن آدما هستم

از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک‌ و تمنا۶۷ فعالیت میکردم. 
واقعا چرا مادرشوهرا از آویزوون عروس و پسرشون شدن خوششون میاد؟؟؟؟😩 چرا یه لحظه فکر نمیکنن شاید دوس ...

من با امدنش مشکل ندارم 

الان ببریمش یزد با خودمون دکتر ببریمش حله پسرش باید زحمتش بکشه

ولی حالا نوبت چکاپ منو دخترم ک بشه حاضر نیس بمونه هتل ما بریم برگردیم 

میگه من تنها بمونم و فلان