2777
2789
عنوان

بچه از بهزیستی

352 بازدید | 29 پست

سلام من ی مامان ۲۵ سالم یه دختر یکساله دارم و دلم میخواد خانواده ی پرجمعیتی داشته باشم 

احتمالا ۴ ساله دیگه خدا بخواد میخوام برای دخترم همبازی بیارم و بعد از اون از بهزیستی یکیو ب فرزندی بیارم 

کسی همچین تجربه ای داشنه میتونم مادر خوبی برا اون بچه باشم یا نه با وجود اینکه خودم بچه دارم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بچه هات نفهمن بله

نظر خودمم این بود ک تا دخترم کوچیک اقدام کنیم اما منتظریم خونمون تکمیل بشه 

و اینکه خانوده ی من مشکلی ندارن خانواده ی همسرمو نمیدونم بعدا باهاش چه رفتاری داشته باشن اخه ما تو یه ساختمونیم

خب خودت دو تا دیگه بچه بیار

یا برو دکتر این هزینه ای که برای بچه گرفتن ازبهزیستی میکنی برای دوقلو باردار شدن بکن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
وقتی خودت بچه دار میشی و نازایی نداری چرا میخوای بچه ی غریبه بیاری. بعد بین بچه خودت با بهزیستی فرق ...

اره احتمال داره این اتفاق بیافته اما منو همسرم مطمنن سعیمونو میکنیم ک عین بچه ی خودمون باشه چون علاقه زیادی ب بچه ها داریم 

چون خودتون بچه دارید و بچه دار هم میشید اصلا فکر نمیکنم بچه بهتون بدن حالا بازم تحقیق کنین

جدی من تنبلی داشتم و بچه ی اولمو با کلی زحمت از خدا هدیه گرفتم احتمال داره قبول کنن

چون خودتون بچه دارید و بچه دار هم میشید اصلا فکر نمیکنم بچه بهتون بدن حالا بازم تحقیق کنین

چند روز پیش از مشهد برمیگشتم تو قطار با یکی آشنا شدم که یه بچه کوچیک بغلش بود یه بچه 9 ساله هم داشت گفت کوچیکه رو از بهزیستی برداشته گفت بزرگه بچه خودشه .خودش گفت با زحمت بهش بچه دادن اینقدر رفته و اومده تا بهش بچه دادن 

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
نظر خودمم این بود ک تا دخترم کوچیک اقدام کنیم اما منتظریم خونمون تکمیل بشه  و اینکه خانوده ی م ...

شما میتونید با خاتواده همسر حرف بزنید و ازشون قول بگیرید که این یه راز بمونه اگه نموند بخاطر بچتون باید برید از پیششون