2777
2789
عنوان

بچه از بهزیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 29 پست
خب خودت دو تا دیگه بچه بیار یا برو دکتر این هزینه ای که برای بچه گرفتن ازبهزیستی میکنی برای دوقلو ب ...

درسته اما اون بچه ها نیاز ب خانواده دارن چرا وقتی میتونم کمکی بهشون بکنم ازشون دریغ کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز پیش از مشهد برمیگشتم تو قطار با یکی آشنا شدم که یه بچه کوچیک بغلش بود یه بچه 9 ساله هم داشت ...

درست میگید 

هرجایی و شهری یه قانونی داره

آخرش هم گفتم بازم باید تحقیق کنن خیلی دنگ و فنگ داره

درسته اما اون بچه ها نیاز ب خانواده دارن چرا وقتی میتونم کمکی بهشون بکنم ازشون دریغ کنم 

به شما فک نکنم تعلق بگیره خییییلللی سخت میگیرن

یه فامیل ما بچه دار هم نمیشد و بهش ندادن خیلی سخته پروسه اش

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

به نظرم نیار بچه چون عمه منم عین شما دوتا بچه داست وقتی داداشه رفت دانشگاه دختر عمم تنها شد اینا رفتن یه دختر 4-5 ساله اوردن(البته بعد از چند وقت یادش رفته اونجا بود) اولاش خوب بود ولی کم کم خیلللیییییی شروع کرد اذیت کردن بردنش دکتر فهمیدن بیش فعالی داره تو بهزیستی میدونستن اینو ولی به خاطر اینکه اذیتشون میکرده جای یه بچه دیگه تحویلشون میدن البته نمیدونم که تو پرونده پزشکیش بوده یا نه 

ببین با اینکه الان تحت نظر دکتره و قرص میخوره ولی خیللیییی زیاد اذیت میکنه همه ی طایفه رو عاصی کرده اون دختر عمم از بس حرص و جوش اینو خورده اضطراب پیدا کرده و افسردگی گرفته

یه چیز دیگه هم هست اینه که خیلی زیاااد بچه حسود و بدجنسیه راستش من به این حرف زیاد اعتقاد ندارم ولی همه ی بزرگترامون میگن این ذاتش خرابه و به خاطر خونه 

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
شما میتونید با خاتواده همسر حرف بزنید و ازشون قول بگیرید که این یه راز بمونه اگه نموند بخاطر بچتون ب ...

بنظرم بعدا ک بزرگ شده بهتر بهش بگم چون خواه نا خواه این رازو میفهمم دوست ندارم بعدا باز خواست بشم و یا دروغگو 

ما همسایمون کلا بچه دار نمیشدن یه پسر اوردن الا۱۲ سالشه واقعیتو بهش گفتن 

در کمال ناباوری گفته بوده مگه اونی ک بدنیا میاره فقط مادر و پدر ادمه 

درست میگید  هرجایی و شهری یه قانونی داره آخرش هم گفتم بازم باید تحقیق کنن خیلی دنگ و فنگ داره

آره. بهش گفتم مگه بهزیستی به اونایی که بچه دارن هم بچه میده؟ گفت آره قانون جدید اومده میدن ولی همه شرایط رو در نظر میگیرن مثل ملک و املاک وضعیت مالی. حتی میزان تحصیلات رو در نظر میگیرن. خیلی هم سخت میگیرن

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
به نظرم نیار بچه چون عمه منم عین شما دوتا بچه داست وقتی داداشه رفت دانشگاه دختر عمم تنها شد اینا رفت ...

من اگه بخوام بیارم احتمال ۸۰ درصد اگه بهم بدن نوزاد میارم اونم بخاطر اینکه دلم نمیخواد اولش کسی ازینکه این بچه از بهزیستی اومده مطلع شه 

حتی ب قیمت اینکه ۹ ماه جایی نرم و بگم حاملم

فقط خانواده ها بدونن 

من اگه بخوام بیارم احتمال ۸۰ درصد اگه بهم بدن نوزاد میارم اونم بخاطر اینکه دلم نمیخواد اولش کسی ازین ...

ماها اصلااااا رفتار بدی با هیچکدومشون نداریم مثلا بخوایم سرزنش یا نصحیت کنیم و ... 

فقط لطفا قبلش خودتون ببرین همه ی ازمایشاتو ازش بگیرن بعد قبولش کنین

به نظرتون از یه خانواده که یکم روشون شناخت دارین و میدونین بچه اشونو نمیخوان بگیرین بهتر نیست؟ از یه شهر دیگه باشه یا جایی باشه که بعدا نتونن پیداتون کنن؟

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
ماها اصلااااا رفتار بدی با هیچکدومشون نداریم مثلا بخوایم سرزنش یا نصحیت کنیم و ...  فقط لطفا ق ...

نه بیشتر اون روش هم پول زیادی میخواد هم مطمن نیستم بعدا خانوادش سراغش بیان یا نه