2777
2789

سلام امروز رفتم غربالگری ان تی ، دکتر سونوگرافی گفتن جنین مشکوک به  آنسفالوسل هست ، یعنی جمجه بازه ،شکاف داره، همینطور تشخیص میکروسفالی خفیف داد، اما گفت ممکن خطای دید باشن ، چون هفته بارداریت پایین (۱۱هفته و ۶روزمه ) ، بعد گفت ۳هفته دیگه مجدد سونو بده شاید مشکلی نباشه... مامانا کسی تجربه ای در این مورد داره که ختم بخیر شده باشه؟😭😢 

میخوام قوی باشم اما گریم میگیره... 

با ای وی اف باردار شدم ، بچه اوله ، ۳۳ سالمه، 

سابقه بیماری ژنتیکم نداریم ، فامیلم نیستیم، قرص اسید فولیکمم از یکسال قبل میخوردم... دیگه نمیفهمم این چه شانسیه

عزیزم🥲  ان شالله خطای دید باشه  ولی اگه نبود حتما به حرف دکترت کامل گوش بده

اگه نبود باید سقط کنم... دیگه هم شانسی برای بچه دار شدن نمیبینم... مردم چه راحت بچه دار میشن اونوقت امثال من باید حسرت بکشیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نبود باید سقط کنم... دیگه هم شانسی برای بچه دار شدن نمیبینم... مردم چه راحت بچه دار میشن اونوقت ...

خدابزرگه قربونت برم 

یه نذر واسه حضرت ام البنین بردار ان شالله که جواب میبینی 

نتیجه رو هم به من اعلام کن💖