2777
2789
عنوان

پسرم سنجش داره😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 60 پست
مشکل پسر منم همینه الان ۳ ساله نتونسته مدرسه بره😔

سلام عزیز تاپیک منو بخونید

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
میشه لطفا گزارش بزنی. نمی‌خوام تلخی ها اینجا بمونه

سلام.تجربه مو نوشتم تاپیک منو بخونید.سوالی بود درخدمتم

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اختلال تا آخر عمر باهاش میمونه.ولی با گفتار درمانی و کاردرمانی احتمال داره یکم بهتر و طبیعیتر بش ...

پسر من هم ی روز تشخیص اتیسم شدید گرفت .اما حالا خبری ارعلائم نیس الحمدالله.اولین کاری که میکنید این باشه که فضای مجازی رو کامل قطع میکنید.تی وی گوشی اهنگ کتاب اسباب بازی موزیکال.بقیه ش هم تو تاپیک نوشتم .موفق باشید

پسر من هم ی روز تشخیص اتیسم شدید گرفت .اما حالا خبری ارعلائم نیس الحمدالله.اولین کاری که میکنید این ...

بسه خجالت بکش انقدر تبلیغ نکن با مادرای بیچاره بازی نکن بی شرف.نی نی یار ایشون واسه خانوم موسوی تبلیغ میکنه

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_پنج  

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

بسه خجالت بکش انقدر تبلیغ نکن با مادرای بیچاره بازی نکن بی شرف.نی نی یار ایشون واسه خانوم موسوی تبلی ...

خب اجازه میدادین راه حل‌شون رو بگن، شاید واسه پسر من کارساز باشه، الان هم تعلیق شد

خب اجازه میدادین راه حل‌شون رو بگن، شاید واسه پسر من کارساز باشه، الان هم تعلیق شد

عزیزم من اون کاربر رو میشناسم توی همه تاپیکا تبلیغ میکنه هدفش کمک نیست

یعنی ادعایی که واسه درمان دارن واسه شبه اتیسم یا بی‌بی دیجیتاله؟

بله ادعاشون فقط درمان دیجیتاله.گلم نمیخام نا امیدت کنم ولی اوتیسم درمان نداره اینو خیلی دکترا بهم گفتن .فقط با کاردرمانی و گفتار یکم طبیعی تر میشن