2777
2789

بازار یاب بیز به اسم دکتر دو تا پکیج مو بهم فروخت که حالا که آوردن می بینم مفت گرونه 

واقعا نمی دونم چکارکنم پولمو پس بگیرم 

به نظرتون میشه پکیج پس فرستاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

♡ از اول گفتن امکلن مرجوعی داره؟

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

دوست سابق من دو سال پیش ۸۰۰تومن خرج گذاشت روی دست مامانم .منه دیوونه چقدر قبولش داشتم و اعتماد داشتم از قبل .بعد دیدم گرون و بی کیفیتن  و اثر نداشتن .دیگه شد دوست سابق .دیگه جوابشو ندادم‌ بی وجدانه پول پرست .

دوست سابق من دو سال پیش ۸۰۰تومن خرج گذاشت روی دست مامانم .منه دیوونه چقدر قبولش داشتم و اعتماد داشتم ...

4میلیون سرم کلاه رفته 

یه مشت خرت و پرت جمع کردند  قهو ه و شامپو چهار تا بوسیدن بیخود 

از منم یک میلیون گرف بعد دیدم برام قهوه فرستاده🤦‍♀️🤦‍♀️ هیچکاری نمیشه کرد ب نظرم.منکه فقط نفرین ک ...

داغونم از وقتی فهمیدم یه بازار یاب خودش دکتر جا زده سرم کلاه گذاشته خون خونمو داره میخوره 

4میلیون سرم کلاه رفته  یه مشت خرت و پرت جمع کردند  قهو ه و شامپو چهار تا بوسیدن بیخود&nbs ...

۸۰۰ تومن دو سال پیش هم خیلی بیشتر ارزش داشت .خدا ازشون نگذره که بخاطر پول هر کاری میکنن‌.عین دزدی می مونه اصلا فرقی نداره 

۸۰۰ تومن دو سال پیش هم خیلی بیشتر ارزش داشت .خدا ازشون نگذره که بخاطر پول هر کاری میکنن‌.عین دزدی می ...

واقعا 

بیشتر از این ناراحتم که چطوری همچین حماقتی کردم 

منم از این حماقتا کردم 

وقتی قهوه رو دیدم دهنم وا رفت و پس هم نگرفت

محصول من که اصلا تو تبلیغش یه چی دیگه بود

یه بارم واسه کاهش وزن یک تومن دادم سال ۹۷

اون حتی بهم برمامه غذایی هم نداد فقط گفت چیا بخور چیا نخور همون چیزایی که خودمون می دونیم

بعدم اعتراض کردم بااکم کرد و تمام

تبلیغ داشت با حسین رفیعی من گول اون مصاحبه اش رو خوردم و اینکه طرف از خارج کشور نشکر و فلان و...