2777
2789
عنوان

خواهرانه راه حل بدین خواهش میکنم

595 بازدید | 34 پست

سلام 

یه آقا پسری هست که دقیق یادم نیست چه سالی بود ولی منو تو اینستا فالو کرد و بعد یه مدت من ازش خوشم اومد 

ولی اون فالوور هاش یکم زیاد بود به خاطر زیاد استوری ها مو فقط دوبار دیده بود ولی یه بار استثنا شد و عکسمو دید و لایک کرد ولی کلا نا امید شدم چون اون آخرین دفعه بود که نگاه کرد و اگه حتی ذره ای از من خوشش میومد حد اقل استوری ها مو دنبال می کرد ولیییییی پیجم پرید اما من نتونستم ازش دل بکنم 

شماره دوستش رو پیدا کردم از یه طرف دلم میخواد  زنگ بزنم بهش بگم واسطه بشه از یه طرف هم می ترسم 

اصلا نمیدونم چی کار کنم دلم می خواد تکلیفم رو مشخص کنم چون واقعا دیگه نمی تونم این حس یه طرفه رو تحمل کنم 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

واسطه نمیشه صاف میره میذارع کف دست دوستش میگه اینجوره.

من پیشنهاذ نمیکنم خود دختر پیش قدم بشه

ولی اگر تصمیم گرفتی این‌کارو بکنی بهتره ب خود پسره بگی تا اینکه به دوستش بگی و سوژه جمعشون بشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نظر خواهرانه میخوای نکن 

پس چی کار کنم ؟  

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

اول اینکه نکن چون احتمال زیاد ن بشنوی دوم اینکه میخوای بهش بگی چرا ب دوستش بگی ب خودش بگو ب هیچ عنوان کسی واسطه نکن 

اگ میبینی داری اذیت میشی حستو ابراز کن ک فردا روزی حسرت اینو نخوری ک چرا نگفتی 

مرگ ی بار شیون ی بار

نه اصلااینکارو نکن عزیزم ببین پسرا ب کسی ک خودشون پیش قدم میشن و باهاشون اوکی میشن بعد از یه مدتی هررفتاری دوس دارن میکنن دیگ خوددختر هم بخواد پیشنهاد اولیه رو بده،بیخیال اگ بخواد باهات باشه خودش میاد جلو یک درصدم اینکارو نکن بعدا اذیت میشی

تکلیف چی گلم😐قضیه روشنه خودتم میدونی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

چون میدونم بلاتکلیفی خیلی سخته همش ب فکر اینی ک حداقل از زبون خودش بشنوی حالا چ اره چ ن گفتن  ...

نمیخوام باهاش دوست بشم و... دلم میخواست اون موقع که پیجم رو داشت پیشنهاد ازدواج می داد ولی الان که می بینم حرفام مونده تو دلم هی با خودم میگم که زنگ بزنم بهش و همه چی رو بگم ولی اون موقع دیگه باید قیدش رو بزنم چون تحقیر میشم