2777
2789
عنوان

کاش بمیرم🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 31 پست
نمیتونی مشکلای دیگم بگم ولی بون انقدر مشکل دارم که تموم زندگیم داره بدبخنی میباره حتی مشاور مدرسمون ...

سخت ترینش برات همین بوده ک اینجا گفتی؟

شب غم تو نیز بگذرد ولی...در این میان دلی ز دست میرود..!
عزیزدلم هر کسی زیبایی های خودشو داره توهم یه سری زیبایی هایی داری که اونا ندارن و حسرتش رو میخورن، خ ...

خانوادم پسر دوست هستن و همه دنیاشون برادرمه همیشه بهم میگن کاش دنیا نیومده بودی حتی مامانمم بهم تا الان گفته هرچی بهت میگن مردم حقته چون قیافه نداری.اخه مگه دست خودمه مگه میزارن تا میام یه کاری کنم از ریشه خوردم میکنن .مرسی بابت حرفات❤️😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس بخون درس بخون و دستتو بکن تو جیب خودت تو تا زمانی که دستت تو جیب ی نفر باشه نمیتونی به اون ی ن ...

نمیزارن ینی نزاشتن برم رشته مورد علاقه خودم میگن ما پول بها این کارا نمیدیم بری این رشته بعد بخای بری دانشگاه ازاد میگم میخونم میگن تو اگه چیزی حالیت میشد تا الان خونده بودی با اینکه معدل زیر 19هم نداشتم

نمیزارن ینی نزاشتن برم رشته مورد علاقه خودم میگن ما پول بها این کارا نمیدیم بری این رشته بعد بخای بر ...

دیپلمتو که گرفتی برو ی جا مشغول شو

درستم بخون

ببین ب چشم خودم دیدم مالی مستقل شدن چقد دخترو آزاد میکنه

تازه کلیم تایم واسه پیچوندن پیدا میکنی😂

برو حالشو ببر 

اصلن دیگه آدم حسابشون نکن اونموقع 

مگه میتونه منو از یادت ببره؟                                                   عمرا اگه تو بغلش خوابت ببره:)🖤
نمیزارن ینی نزاشتن برم رشته مورد علاقه خودم میگن ما پول بها این کارا نمیدیم بری این رشته بعد بخای بر ...

الان رشتت چیه؟  

تو بشین بخون مهمم نیست رشته مورد علاقت نیست نمیخوای ازاد شی یکم؟ 

منم یه شرایطی مثله تو دارم تهش میخوام بزور شوهرمون بدن دیگه

تنگ میشه دلم واست دم صبح منه خل:)
دیپلمتو که گرفتی برو ی جا مشغول شو درستم بخون ببین ب چشم خودم دیدم مالی مستقل شدن چقد دخترو آزاد م ...

خانوادم اینجور نیست که بزارن برم سر کار یا زندگی کنم همش محدودیت فقط باید داخل خونه بشینم . همش حص میکنن باید دختر منگل باشه بعدشم تا دیپلم گرفت بدیش شوهر اخه مگه فقط ادم باید شوهر کنه مگه من ادم نیستم که خودم زندگی کنم😔😔

الان رشتت چیه؟   تو بشین بخون مهمم نیست رشته مورد علاقت نیست نمیخوای ازاد شی یکم؟  منم ی ...

الان انسانی.از بچگی عاشق این بودم برم تجربی حتی خوابشم میدیدم ول نزاشتن

دقیقا همش میگن دختر نباید ازاد باشه باید بدیش شوهر تا ادم کنن اخه مگه چم هست😔

خانوادم پسر دوست هستن و همه دنیاشون برادرمه همیشه بهم میگن کاش دنیا نیومده بودی حتی مامانمم بهم تا ا ...

هی از دست تفکرات نادرست خانواده ها و پسر دوست بودنشون اتفاقا دختر بیشتر کنارشون هست و هواشون رو داره ولی خب نمیخوان اینو قبول کنن، 

تنها کسی که میتونه کاری برات انجام بده خودتی با توکل به خدا تلاش کن عزیزم اینقدر درس بخون و مهارت هاتو بکار بگیر استعداد هاتو شکوفا کن تا ان شاء الله موفق بشی بعد همونایی که خردت کردن افتخار میکنن بهت و شرمنده میشن از رفتارشون

تو میتونی عزیزم قوی باش و ادامه بده بعد از هر سختی آسونی هست نفسکم

و آدمــی بر خلاف آنچه تصور می کند دوام مـی آورد...🦋🌿#در سوالات روانشناسی و مسائل این چنینی میتونید منو تگ کنید.
الان انسانی.از بچگی عاشق این بودم برم تجربی حتی خوابشم میدیدم ول نزاشتن دقیقا همش میگن دختر نباید ا ...

وای انسانی برای من سخته چون حفظیم اصلا خوب نی 

ببین خودت اگه بخوای میتونیی 

الان فقط راه حل ما درس خوندنه یه دانشگاه خوب بیاریم دیگه بریم خودمون مستقل شیم 

ولی اگه اون داشنگام بزارن بریم😐

هی از دست تفکرات نادرست خانواده ها و پسر دوست بودنشون اتفاقا دختر بیشتر کنارشون هست و هواشون رو داره ...

بخدا انقد که داداشم اذیتشون میکنه و اروز ایراد میگیره من اینطور نیستم حتی همه کاراشونو میکنم ولی بازم انگاری من فقط به دنیا امدم کار کنم و اونا با حرفاشون زمینم بزنن.❤️چقد شما خوبید حداقل مادرم به عاقلی شما بود😭🥺

وای انسانی برای من سخته چون حفظیم اصلا خوب نی  ببین خودت اگه بخوای میتونیی  الان فقط راه ...

منم حفظیم خوب نیست ولی مجبورم کردن میگن نمیخاد تو درس بخونی دوسال دیگه میدیمت شوهر الان فقط برو مدرسه نگن بی سواد هست 

بخدا انقد که داداشم اذیتشون میکنه و اروز ایراد میگیره من اینطور نیستم حتی همه کاراشونو میکنم ولی باز ...

گل نازم توهم بهشون ثابت کن که اونطور که اونا فک میکنن نیستی نزار یه دختری باشی که بهت ظلم کنن قوی باش درس بخون وتلاش کن، در عین اینکه تلاش میکنی و از خودت میخوای یه قهرمان بسازی به خدا توکل کن باهاشون راه بیا و صبور باش 

روزای خوشی توهم نزدیکه عزیزم تو بهترینی 

مطمئنم مامانت هم دوست داره خوبیت رو میخواد ولی خب در عمل نشون نمیده متاسفانه،شاید پاش برسه جونشون هم برات بدن

و آدمــی بر خلاف آنچه تصور می کند دوام مـی آورد...🦋🌿#در سوالات روانشناسی و مسائل این چنینی میتونید منو تگ کنید.
منم حفظیم خوب نیست ولی مجبورم کردن میگن نمیخاد تو درس بخونی دوسال دیگه میدیمت شوهر الان فقط برو مدرس ...

وای پشمام 

به حرفشون گوش ندیا😐 

تو بشین بخون واست مهم نباشه چی میگن