خانوادم اعتماد به نفسمو داغون کردن اصلا دلم نمیخاد از خونه برم بیرون همش حص میکنم خیلی زشت و شلخته هستم .اصلا هم دلم نمیخاد برم مدرسه چون احساس میکنم از اونها کمتر هستم .ولی خب بچه ها مسغرم هم میکنن چون مانتو مدرسه من بلند و زیر زانو هست ولی برا اونها کوتاه و خشگل همش بهم تعنه میزنن .خانوادم هم نمیزارن مانتو رو کوتاه کنم .اونها کاشت میزنن ولی من همیشه ساده هستم .اونها مدل مو های خشگل میزنن ولی من خانوادم اجازه نمیدن بخام از این کارا کنم .چرا خدا یکی از بنده هاش توی ناز و نعمت یکی از بنده هاشم توی بدبختی داره غرق میشه .حالا کاش فقط همین مشکل بود کلی مشکل دیگم دارم اصلا هم خانوادم از من خوششون نمیاد میگن تو ادم نیستس و کلی توهین دیگه .دارم دیونه میشم ای کاش میشد زودتر خدا مرگمو برسونه از این زندگی خیلی خستم .
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم
عزیزدلم هر کسی زیبایی های خودشو داره توهم یه سری زیبایی هایی داری که اونا ندارن و حسرتش رو میخورن، خدا هیچ کدوم از بنده هاشو بی دلیل و بدون زیبایی خلق نکرده، دلیل سخت گیری های خانوادتم اینکه که نگرانت هستن تو این اوضاع جامعه دلشون میخواد تو پاک باشی، تا جایی که خانوادت هم بهت اجازه میدن به خودت برس و خوشگل کن حتی با امکانات محدود، متن هایی انگیزشی بخون اونایی که بهت اعتماد به نفس زیاد میده خودتو بزرگ بدون مهربون باش و خوبی کن تو بهترین مخلوق خدایی نفسم
و آدمــی بر خلاف آنچه تصور می کند دوام مـی آورد...🦋🌿#در سوالات روانشناسی و مسائل این چنینی میتونید منو تگ کنید.