2777
2789
عنوان

بچه های شما هم عاشق کرک پشتی هستن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2737 بازدید | 67 پست
وای چه لذت متفاوتیه دوقلوی همسان داشتن     اسم هاشون رو چطوری روشون گذاشتید شانسی؟

💖💖

خودم و همسرم توافق کردیم که اسمهاشون را بذاریم کیانا و کیمیا 

مادرشوهرم اینا میگفتن بذارین صغری و کبری 😶😶

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
💖💖 خودم و همسرم توافق کردیم که اسمهاشون را بذاریم کیانا و کیمیا  مادرشوهرم اینا میگفتن بذار ...

وای نه کیانا و کیمیا خیلی قشنگن

بعداً داداش هاشون سرشون دعوا میکنن هر نفر یکی رو برمیداره برای حمایت کردن ازش😅😅😅

!...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا اون یکی پسر کوچیکم هم همیشه داره دنبال پنبه میگرده همش میگه پنبه ام گم شد برای من پنبه بخرین ...

عزیززممم 🤩🌼

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

سلام تاتی جون عزیز دلم من نمی دونستم دوقلو دختر داری چقدر خوشحال شدم دیدم 😍😍🥰🥰🥰🥰خدا  بچه ...

سلام مهربونم ممنونم ازت؛ خدا شما را هم حفظ کنه؛ منم خیلی دوستت دارم ❤❤❤

تاتی جانم خواهر صبورم شب قدر به یادتم ان شالله بهترین ها برات مقدر بشه دعای امام زمان پشت و پناه زند ...

ممنون دوست مهربون و با محبتم که همیشه به من لطف داری ❤❤❤💖💖💖