2777
2789
عنوان

بچه های شما هم عاشق کرک پشتی هستن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2737 بازدید | 67 پست
پسر ۷ ماهه من هم فقط با ریش ریش فرشا بازی میکنه و میخوره

اره ریشه های فرش هم خوب گفتی 😤🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
بچه های منم خودکار می گیرن پشتیا رو رنگ آمیزی می کنند. رنگ دیوارا رو هم با نخون می کنند. هر میوه ایی ...

🤣😤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من جدیدا آنقدر دوست دارم بچه داشته باشم(: ؟

نننههههه 😍😂

من همیشه یک صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام واسم کوچیک بودن، ساعتم خواب میمونده و من ازش جلوتر حرکت میکردم، احساس میکنم تمام دنیا دست به دست هم دادن تا من به حقم نرسم، اینجور که معلومه دنیا قراره همه چیزو احمقانه تموم کنه؛ اما نمیدونه پایان با منه.
😍😍😍😍😍وای چ جالب خدا حفظشون کنه.احتمالا درآینده مهندس کارخونه ی نساجی میشن.🤣🤣فقط نزاره دهنش کر ...

🙏🙏🙏❤❤❤🌺🌺🌺

عزیزم ببخشید شما چندتا بچه دارید؟

چون توی سایت زیاد میبینمتون ولی نمیدونم چندتا بچه دارید سوال پیش اومد ببخشید اگر دوست داشتید جواب بدید اگر نه اشکالی نداره

یکی را داده ای صد ناز و نعمت  یکی را نان جو آغشته در خون