2777
2789
عنوان

اراده‌....

76 بازدید | 8 پست

هچ انگیزه ای ندارم و بی اراده شدم کلا دیگه با چیزی انگیزه نمیگیرم  .

راهکار دارین برای تقویت اراده و پشتکار؟

شده از درد بخندی ک نبارد چشمت!من در این خنده ی پر درد مهارت دارم:)🖤
من ارادم تو همه چی عالیه جز لاغر کردن😐

خب چجورییی؟ من تو درس خوندن مونم و همچین لاغر کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر کن اگر اونکارو انجام ندی یا به هدفت نرسی چه اتفاقی میوفته ... این واسه من انگیزه بخشه 

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.    #حسین الهی قمشه ای

کتاب اثر مرکب میتونه بهت توی تقویت اراده کمک کنه

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.    #حسین الهی قمشه ای
خب چجورییی؟ من تو درس خوندن مونم و همچین لاغر کردن

کلا ادم مثبت اندیشی ام و معمولا پای کارا و تصمیماتم میمونم.نظر دیگران برام زیاد مهم نیس و بیشتر ب اینکه پیش خودم سربلند باشم اهمیت میدم و اینطوری سعی میکنم خودمو ارادمو بسنجم.ولی تو لاغر کردن اگ اراده کنم میتونم منتها بشدت ب دنیا دو روزه و بخور بره اعتقاد دارم😂چاقم نیستم زیادا ولی راضیم نیستم از وزن فعلیم

به این فکر کن اگر اونکارو انجام ندی یا به هدفت نرسی چه اتفاقی میوفته ... این واسه من انگیزه بخشه&nbs ...

میکم نمیدونم چرا انگیزه نمیگیرم😭💔

[QUOTE=284308057]میکم نمیدونم چرا انگیزه نمیگیرم😭💔[/QUOTEاکثرا همینن،سعی کن برا خودت اهداف کوچیک تعیین کنی و بعد از رسیدن بهش ب خودت چیزی ک میخوایو جایزه بدی.یهو یه هدف بزرگ تعیین نکن ک دوروزه خسته شی ازش